Aktywne Wpisy
programista30k +1318
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
Maurelius +650
Krzysiu Pisowski bierze się za telewizję publiczną, oczywiście nie za 8 lat sączenia jadu i nienawiści przez Kurskiego, tylko za ostatnie pół roku XD
Bonus w komentarzu: komentarz Pisowskiego gdy w 2022 poproszono go o komentarz dot. sytuacji w pisowskiej TVP
#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow
Bonus w komentarzu: komentarz Pisowskiego gdy w 2022 poproszono go o komentarz dot. sytuacji w pisowskiej TVP
#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow
Nawet nie musiałbym chodzić do tej pracy, bo przecież coś tam się uzbieralo, ale właśnie.. ldę na ten rower mimo mrozu -7 stopni i śniegu czy lodu na ścieżkach czy drogach nawet nie wiem po co. Chyba dlatego, żeby własnie zabić te pustkę i nudę, bo internet czy inne hobby już przestały być dla mnie atrakcją.
Czarne goryczy przelewa jeszcze to, że w zasadzie non stop siedzę tylko we własnej głowie, tylko ja i własne mysli, nie ma żadnych kolorów, emocji, uczuc, ekspresji czy ekscytacji. Czuję się jak zwiędły, dawno niepodlewany kwiat. Nie wiem czy to mi pasuje, czy ja po prostu nie umiem inaczej żyć, bo taki mam już spokojny, nudny i zamknięty temperament.
#przegryw #tfwnogf #depresja #introwertycy
Pójdź do roxy tylko zamiast za numerek zapłać jej za wysłuchanie. Wyjdzie taniej niż psychoanalityk.
Jeśli się wygadasz ktoś oceni twój tok myślenia.