Aktywne Wpisy
belfegorrrr +530
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +96
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
bylem na studiach zaocznych
mialem tylko jeden etap - miękka rozmowa bez aadnych technicznych pytan
wszystkiego sie uczylem w pracy na spokojnie
byl to rok 2014
jak patrze jakie fikolki teraz musza ludzie robic to jestem w szoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na dzisiejsze standardy to nie lapalbym sie wtedy nawet na darmowy staż xD
#pracait
Na szczęście moje i jego nie kłamałem, bo kręcić mając postawić startup od zera byłoby wyjątkowo debilnym pomysłem - ale gdyby miał pecha to wystarczająco bezczelny junior też by się
To jest po części pokłosie tego jak bardzo ludzie skapitalizowali przebranżawianie się na tą branże i jak tu jest zajebiście. IMO studenci techniczni dalej mają w miarę miękkie lądowanie przy zdobywaniu pierwszej pracy w IT.
Dostałem tę robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)