Wpis z mikrobloga

@groman43: @Ice_Glaze: @kasieu: na mecz z Menen to chyba ciężko by było uzbierać połowę hali nawet w prime time o 14:45 w niedzielę albo w sobotę wieczorem. Nie wiem jakie były ceny biletów, ale zdecydowanie więcej można było ludzi uzbierać.
@kasieu: Nie no
Oglądam w przerwie meczu piłki i jakbym miał na to wydać jakiekolwiek swoje ciężko zapracowane pieniądze to byłby to zdecydowanie najsłabszy zakup mojego życia. A kupiłem kiedyś karton przeterminowanego mleka.
@Ashurbanipal: w sumie jak teraz myśle to te ogólnodostępne chyba faktycznie nie obowiązują na LM, sponsorzy mają takie all inclusive tylko. to nie wiem kto na to chodzi, moja teoria upadła
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@groman43: W cenie karnetu będą mieli Państwo możliwość obejrzenia wszystkich meczów naszej drużyny rozgrywanych w jastrzębskiej Hali Widowiskowo-Sportowej w PlusLidze (runda zasadnicza i faza play off), w Pucharze Polski oraz w Lidze Mistrzów.

Mój błąd
@kasieu: @Ashurbanipal: Widzę, że zarówno Zaksa jak i JW mają dość wysokie ceny karnetów, mówiąc delikatnie. Ale przynajmniej JW ma kilka różnych karnetów do wyboru i nie goli kibiców na LM.
Jeśli serio miałbym dać ekstra 30zł na mecz z ogórkami z Belgii i przedzierać się przez zaspy na to odludzie, to już wolałbym obejrzeć mecz w TV.