Aktywne Wpisy

poorepsilon +27
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
marokoko 0
#pranie #mieszkanie
Czy wystawiasz świeżo skończone pranie na balkon?
Komentarz usunięty przez autora
@majster0f0ri0n: To jest właśnie mój cel, nie czuć tak tej wilgoci jak się ściągnie po paru godzinach pranie z balkonu nawet przy kilkustopniowej temperaturze.
Ponadto mieszkam w dużym mieście, więc bałabym się, że pranie na balkonie złapie więcej smogu niż świeżego powietrza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i też nie chciałabym biegać po sąsiadach szukając rzeczy, które z tego balkonu zwiał mi wiatr, a nie jestem też fanką