Aktywne Wpisy
tr488u3984fkmv +660
Sebastix +118
Czy istnieje brzydszy budynek niż muzeum sztuki nowoczesnej w #warszawie? to jest z wygladu dosłownie chamski deweloperski ulep jebnięty w okolicy wysokiej zabudowy i innych ciekawych architektonicznie budynkow xd i to takie g---o z wyglądu że mam wrażenie że jak to skończą to będą wisiały na tym plakaty "sprzedam 50m2" albo "2 pokoje na wynajem" i jeszcze jakieś nagrody architektoniczne pewnie to dostanie xddd
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Muzeum sztuki? Chyba muzeum elewacji
Wychodzi na to, że można zmusić daną grupę osób do wszystkiego, wystarczy, że większość tego chce. A ja głosuję za tym, żeby stare baby dostawały 220V pod żebra raz w tygodniu xD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
1-2 góra pokolenie i się skończy...
Może będą chodzić po domach i nawoływać jak świadkowie Jehowy hahahaha xDDDD
więc jest jeszcze ciekawiej niż piszesz. Wystarczy zebrać 8mln zdyscyplinowanych wyborców i możesz wymusić na reszcie 30mln ludzi cokolwiek chcesz, w granicach luźno rozumianej konstytucji oczywiście. #pdk
siłą takiego PiSu jest to, że moherowe berety
@kimoz: za mało i za rzadko.
400V co drugi dzień, a co tam, stać nas. CODZIENNIE!!!
@Pan_Bober: ja bym chciał zobaczyć ankietę na zasadzie
1. Czy należy powoływać na ćwiczenia obywateli?
2. Czy uważam, że powinienem się znaleźć w grupie obywateli których będzie dotyczyć pierwsza fala powołań na ćwiczenia?
Już tutaj przewiduje o wiele mniej odpowiedzi 2x Tak
Nie mówiąc już o tym, że powołanie na
@kimoz: zaczekaj aż się dowiesz o podatkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@kimoz: brawo, odkryłeś właśnie "demokrację".
@donaldJretard: wiesz, to "tylko" założenie. Zasady głosowania są jasno jednak pokazują, że decyduje większość.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Tyrania_wi%C4%99kszo%C5%9Bci