Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +542
bibi__ +244
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#gielda
@maniek74: No właśnie mi śmierdzi taką straszną i oczywistą zwałą, że jestem podejrzliwy i szukam uzasadnień na zasadzie, że niemożliwe by to miało tak łatwo się zę rozegrać. Z samych kresek zalatuje mi dumpem na kilometr.
@Amvl: Widziałem, ale nie interesuje się zbytnio jego wskazaniami. Nie widzę w nim przewag, choć może tam są.
@DJ007: Dokładnie, a nic gorszego niż strata pieniędzy przy pomyłce się nie zdarzy.
@Virux: Gram. EUR/USD będę wysiadał powyżej 1,0720 DAX powyżej 14760. Do przepalenia na ten trejd mam dzisiejszy zysk z nasdaqa, więc mentalnie jadę za free.
@wersalski_kasztan: Git, oby nie było cofki.
@wersalski_kasztan: W dniach wysokiej zmienności przesuwanie stopa różnie się kończy, dlatego ja wolę ewentualnie redukować, jeśli pozycja na to pozwala i ponawiać wyżej.
@Virux: Jak sobie myślę, że ten rajd po shorty wydumałem w niedzielę patrząc w kreski, to aż mi się chce śmiać jakie to jest popieprzone i niewiarygodne.