@suqmadiq2ama: Ten film reklamowy jest tak #!$%@? nakręcony, że musiałam to rozchodzić, bo miałam fleszbeki z reklam z telewizji regionalnej WOT Warszawa z 98 roku. Jedna z najwększych stoczni oszczędza parę groszy na agencji reklamowej i zamiast tego daje do nakręcenia i zmontowania filmik jakiemuś Heniowi, co robi to niczym prezentację w power poincie. Dramat. Aż strach pomyśleć na czym oszczędzali przy produkcji tego Maxusa, skoro każda złotówka się liczy. Ja
I to jest bardzo smutne, że w fajnej stoczni coś się stało i się #!$%@?ło. Maxus 34 w wersji z mieczem uchylnym wyprzedziłem jachtem 26 stóp, co nie powinno się zdarzyć. Szczególnie że maxusy mają bardzo fajne "korzenie" regatowe. Wróćmy do małych jachtów...
Może nie jest idealny na mazurach ale za to pewnie drogi jak nowa bavaria morska w tym rozmiarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna z najwększych stoczni oszczędza parę groszy na agencji reklamowej i zamiast tego daje do nakręcenia i zmontowania filmik jakiemuś Heniowi, co robi to niczym prezentację w power poincie. Dramat.
Aż strach pomyśleć na czym oszczędzali przy produkcji tego Maxusa, skoro każda złotówka się liczy. Ja
A na jachtach z kołem jeszcze nie próbowałem solo operować żaglami bez autopilota
Maxus 34 w wersji z mieczem uchylnym wyprzedziłem jachtem 26 stóp, co nie powinno się zdarzyć. Szczególnie że maxusy mają bardzo fajne "korzenie" regatowe.
Wróćmy do małych jachtów...