Aktywne Wpisy
Jak zemścić się na byłej #!$%@? #!$%@? co mnie potraktowała jak śmiecia proszę o podpowiedzi #zwiazki
13sierpnia +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Strony internetowe to teraz temat, który rządzi każdym przedsiębiorstwem. Ludzie uważają, iż poważna firma powinna mieć taką witrynę, świetnie zaprojektowaną, o rewelacyjnej szacie, a także taką, po której gość będzie mógł przemieszczać się intuicyjnie. Strona internetowa powinna zachęcać użytkownika do skorzystania z niej, sprawdzenia informacji. Dlatego ważny jest jej wygląd, ale także opcja menu, dzięki której przemieszczanie się po witrynie będzie jeszcze prostsze. Kto projektuje wyjątkowe strony internetowe i jaka powinna być osoba, która to robi? Jak wybrać najlepszą firmę graficzną? Odpowiadamy!
Czytaj dalej na Uidea.pl
https://www.uidea.pl/uslugi/
#grafika #biznes #webdev #stronywww
@Uidea: No nie wiem. W page speed macie aż 25 punktów. Hierarchia nagłówków leży. W sliderze w topie macie zdjęcie 14MB xD WIem, że to nie UI but still ¯\_(ツ)_/¯
@Uidea: Chyba się spóźniliście tak o 20 lat.
Co do obrazka, to faktycznie jakaś wpadka tutaj miała miejsce ze strony jednego z naszych pracowników(niezwiązanych z pisaniem kodu) - obrazek został dodany przez pomyłkę w takim rozmiarze, już to poprawiliśmy, dzięki za informację ( ͡~ ͜ʖ ͡
Tak jak Veni wyżej pisze, fanpage nie zastąpi profesjonalnej strony internetowej, może być w niektórych przypadkach jakąś jej namiastką, ale nigdy nie zapewni takich funkcjonalności, jak indywidualnie wykonana strona internetowa.
?