Aktywne Wpisy

Kempes +498
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz

Juleczka zostawia swoją ojczyzne, pewnie chłopaka, rodzine na Ukrainie, zapomina o nich i jedzie w świat.
Staje się "wyzwoloną kobietą" i wiadomo co robi ehh Mówi że jest super i poleca to wszystkim.
I jeszcze pieprzy coś o jakimś piekle kobiet
Śmieszny ten świat
#przegryw
źródło: comment_1670838616uowfhJ5eddNhdnjqpFfPIH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W rzeczywistości są opiekuńcze, rodzinne, miłe, lojalne.
Marzą aby zagadał do nich ten zwykły chłopak, bo mają już dość wysokich, przystojnych, emanujących testosteronem facetów.
Cały tag przegryw to tylko projekcja.
Potwierdza się to z moimi obserwacjami.
Z tymi murzynami to akurat dla żartu często mówi.
Ja nie patrzę na zarobki dziewczyn i raczej wolałbym żeby ich też nie interesowały moje. Za taki układ podziękuje.
Hobby i zainteresowań mam dużo
To tag dla osób brzydkich, samotnych, takich jak ja. Można tutaj z kimś sobie pogadac, fajna sprawa, jak w życiu prawdziwym nikt z tobą nie
Lepiej mieć godność niż finansować dziewczyne.
Jak ktoś straci pracę, to dziewczynę tez więc bez sensu taki uklad, później jeszcze dochodzi podział majątku i kobieta zabiera połowę tego co się wypracuje.
Z brzydka twarzą i zwykłymi zarobkami aktualnie nie ma szansy na normalną kobiete. Rozmowa nie ma znaczenia, zresztą z kobietą nie da się ciekawie porozmawiać ze względu na to że one w większości nie
Jakbyś kiedyś obudził się w innym ciele z brzydką morda i karłowatym wzrostem, to przekonał byś się że świat nie jest taki prosty dla każdego, jak to ci się wydaje.
No chyba że osiągniesz zarobki 20k+/miesiąc ale to tylko top 1% tyle zarabia, nie każdy ma predyspozycje i możliwości.