Wpis z mikrobloga

Ehhh szarpanki se obejrzalem i się wkurzyłem.
Juleczka zostawia swoją ojczyzne, pewnie chłopaka, rodzine na Ukrainie, zapomina o nich i jedzie w świat.
Staje się "wyzwoloną kobietą" i wiadomo co robi ehh Mówi że jest super i poleca to wszystkim.
I jeszcze pieprzy coś o jakimś piekle kobiet
Śmieszny ten świat
#przegryw
anonanonimowy321 - Ehhh szarpanki se obejrzalem i się wkurzyłem.
Juleczka zostawia s...

źródło: comment_1670838616uowfhJ5eddNhdnjqpFfPIH.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonanonimowy321 Paszynska wyjechała z Ukrainy parę lat temu - przed agresją Rosji. Śmieszne spermiarstwo w sekcji komentarzy - w szczególności u dziewczyn z Ukrainy to fakt, w jej przypadku nie było inaczej, ale narracja że dziewczyna z Ukrainy nie może korzystać z życia bo Witalij walczy w okopie jest słabym przejaskrawieniem. W Polsce dużo jest i Ukraińców którzy nie walczą i Ukrainek. W ogóle to Większość Ukraińców nie bierze czynnego udziału
  • Odpowiedz
@prze_GRYF: Dokładnie, kobiety takie nie są.
W rzeczywistości są opiekuńcze, rodzinne, miłe, lojalne.
Marzą aby zagadał do nich ten zwykły chłopak, bo mają już dość wysokich, przystojnych, emanujących testosteronem facetów.
Cały tag przegryw to tylko projekcja.
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321 Gość ma już przepalone styki od blackpillu. Co innego reguła że kobieta chce ogarniętego pod względem finansowym, zaradnego faceta a co innego widzenie wszędzie kutang, Mokebe czy innych Tyrone'ów. Nawet zapiekankę skrytykował że im się gotować pewnie nie chce - normalnie lepszy niż Kaczyński na wiecach xD Każde słowa możesz sobie wyciągać z kontekstu i dopasowywać do swojej tezy którą kupi twój target - i on tak właśnie robi. Nie
  • Odpowiedz
@prze_GRYF: Mi moje zarobki odpowiadają, czy mam robić coś na siłę, wbrew sobie tylko po to żeby przypodobać się jakiejś kobiecie?
Ja nie patrzę na zarobki dziewczyn i raczej wolałbym żeby ich też nie interesowały moje. Za taki układ podziękuje.
Hobby i zainteresowań mam dużo
To tag dla osób brzydkich, samotnych, takich jak ja. Można tutaj z kimś sobie pogadac, fajna sprawa, jak w życiu prawdziwym nikt z tobą nie
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321 Robić coś dla siebie, nie dla dziewczyny. To Twoje życie i dla Ciebie ma być ciekawe. Myślenie życzeniowe nic nie zmieni - u każdego gatunku samica bierze pod uwagę korzyści - silny samiec wysoko w hierarchii jest gwarancją dobrych genów. W naszym społeczeństwie i w naszych realiach siłę zastępuje zaradność - a miarą jej są zawsze czy się to komu podoba czy nie, pieniądze. Dziewczyna nie ma być celem -
  • Odpowiedz
@prze_GRYF no to jednak blackpill. .
Lepiej mieć godność niż finansować dziewczyne.
Jak ktoś straci pracę, to dziewczynę tez więc bez sensu taki uklad, później jeszcze dochodzi podział majątku i kobieta zabiera połowę tego co się wypracuje.
Z brzydka twarzą i zwykłymi zarobkami aktualnie nie ma szansy na normalną kobiete. Rozmowa nie ma znaczenia, zresztą z kobietą nie da się ciekawie porozmawiać ze względu na to że one w większości nie
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321 Nie blackpill a redpill. Czarna piguła jest tak samo oderwana od rzeczywistości jak niebieska. Mniej tagu przegryw i mniej dopowiadania sobie - bo to strasznie toksyczne środowisko, w którym wszyscy sobie tłumaczą swoje przegrywanie brakiem wzrostu czy szczęki chada, zatracając się w przegrywaniu jeszcze bardziej - błędne koło. Nie jest powiedziane że jak stracisz pracę to stracisz dziewczynę. Piszesz że rozmowa nie ma znaczenia po czym że dziewczyny lubią plotki
  • Odpowiedz