Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sultanat_Muszelki: to akurat za bardzo nie jest prawda. Do gorzelni czy browaru sieje się chyba inne odmiany zbóż, z większą aktywnością enzymatyczną, więc raczej wiadomo gdzie trafia już na samym początku.
  • Odpowiedz
@Sultanat_Muszelki: wbiłem sobie na grupę pt "destylaty" żeby się dowiedzieć tego i owego bo zrobiłem sobie nastaw z nadmiaru śliwek a bałkańskie smaki są mi bardzo bliskie. C--j, codziennie nowy Janusz pt. "koledzy jaki sprzęt na BIMBEREK". Do tego ktoś, kto wychodzi poza schemat cukier + drożdże bo BIMBEREK to jakiej yeti
  • Odpowiedz
@ElonMelon: tam nie istnieje nic, żadna forma ciekawości. Gdzieś w tumulcie giną ludzie którzy chcą zrobić coś z owoców, robią coś z działkowych dóbr, próbują przedestylować p--o itp. 99% BIMBEREK hehe, maszyny prawie półprzemysłowe a ślinią się na samą nazwę
  • Odpowiedz