Wpis z mikrobloga

@strzelec-wiborowy: Współczucie dla wszystkich typów, którzy udają feministow, bo myślą, ze tak zdobędą atencję kobiet xD Jak jej się podobasz, to możesz jej powiedzieć, ze kobiety są głupsze od mężczyzn w pierwszym zdaniu, a i tak pogadacie i może coś z tego będzie. Jak się nie podobasz, to choćbyś w pierwszym rzędzie szedł na manifie, to gowno z tego będzie.
Jak jej się podobasz, to możesz jej powiedzieć, ze kobiety są głupsze od mężczyzn w pierwszym zdaniu, a i tak pogadacie i może coś z tego będzie.

@localoca: No tak średnio bym powiedziała. Miałam kiedyś znajomego, który mi się podobał, no gość idealnie w moim typie, a do tego zabawny i fajnie się z nim gadało. Kiedyś wyskoczyło mi na fb, że skomentował zdjęcie Biedronia, napisał: "Pedał". I od tamtego momentu
@choochoomotherfucker

Jak jej się podobasz, to możesz jej powiedzieć, ze kobiety są głupsze od mężczyzn w pierwszym zdaniu, a i tak pogadacie i może coś z tego będzie.

Przecież to prawda XD Wiele razy wkurzam koleżanki takimi tekstami a one jeszcze bardziej się nakręcają i same mnie do tego prowokują.
Powiedział bym nawet że kobiety uwielbiają być szmacone przez silnych mężczyzn bo czerpią z tego przyjemność.
Taka biologia, kukoldy nie zrozumieją (
@choochoomotherfucker
Kto powiedział że to ma być poniżanie. Po prostu mogę się droczyć z dziewczynami mówiąc im że mam w dupie prawa kobiet XDDD mowiłem też im że są moją własnością i mają na mnie pracować. I się cieszyły ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
Mówię tylko że bycie cuckiem i podlizywanie się jest żałosne , zwłaszcza gdy w moim otoczeniu mam takiego
@choochoomotherfucker:
Beciak to taki białorycerz względem jednej kobiety, bluepillowiec, oraz mężczyzna nie dominujący, przychylny przygarnąć p0lkę z potomkiem króla dżungli XD, (1 stopień kukoldztwa) większość mężczyzn to beciaki, można poweidzieć że beciak to taki typowy dobry mężuś, który bierze sobie kobietę która już swoje się wyszalała i szuka stabilizacji.

Białorycerz to taki który idealizuje kobiety i im pomaga (w nadziei na wdzięczność w naturze), atakuje innych mężczyzn w obronie kobiet

Kukold