Aktywne Wpisy
kontophone +251
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
Co będzie najlepsze do tego tv LG UF7787 4K UHD 49cali? Disney, hbo, netflix, spotify, tego typu rzeczy.
Pls help me
#chromecast #mibox #xiaomi #firestick #telewizory #netflix #disneyplus #hbomax
W starym Sharpie (bez smarta) mam od kilku tygodni firestaicka 4k max i jestem zadowolony. Wszystko co potrzebuje (Smarttube/hbo max/prime/Disney+) działa ideolo.
Mame ma misticka i mimo ze jest znacznie wolniejszy i ociężały to od biedy za 99zł wystarcza do tego samego.
@algus: gdyby Smart w tym tv obsługiwał Disney czy spotify to bym nie pytał przecież...
@sznioo: @xandy90x: @antoni-antonio: jeszcze słyszałem o nokia 8000
Jak na Twoim telewizorze działa YouTube? Zastanawia mnie czy YT zepsuło się na wszystkich telewizorach z tej generacji czy tylko u mnie.
U mnie yt już od około pół roku działa kiepsko. Nie chcę otworzyć