Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 609
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 54
@Fracture: jakimowicz jako ekspert mnie zawsze rozwala. W sumie załatwiliby mu jakąś fuchę w ministerstwie środowiska (katalizatory) albo na poczcie. Na tym się zna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fracture: mają rację, te ćwiczenia to były te niedobre sytuacje ale wykopki co dostały list nie poddały się i dzięki wojsku ich męski charakter został ukształtowany bo osiągnęli tego co chcieli. WCR anulowało im ćwiczenia
  • Odpowiedz
@Fracture: za takie p---------e to kto wie, może komuś wymsknie się karabin i wyceluje w prawdziwego wroga jakim są właśnie takie szmaty co są bardzo wygadani na różne tematy które ich nie dotyczą
  • Odpowiedz
@Fracture: Ja tam im jestem wdzieczny. Najpierw w------i kobiety, a teraz w-------a mezczyzn. Jesli przeslizgna sie przez te kolejne wybory to znak ze trzeba naprawde stad s--------c i wyprzedawac dobytek xD
  • Odpowiedz
@Kar98k: rekonstrukcja sanacji, wtedy to wojskowi z legionów piłsudskiego oblebili jak szarancza wszystkie stolki w panstwie -tak dzisiaj pislamisci , obsiadaja wszystkie stolki w spolkach Skarbu Panstwach, powoluja rady, fundacje , instytucje, do wyłudzania pieniedzy
  • Odpowiedz