Aktywne Wpisy
ninetyeight +647
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +8
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
To już prawie całkiem skompletowana paczka dla niego, myślę że jeszcze dorzucę kilka pierniczków i myślę czy coś jeszcze. Paczkę wysyłam do #niemcy są jakieś słodycze snacki które Niemcy lubią, ale nie mają u siebie?
#warhammer40k #prezent
Niestety mieszkając w Niemczech ponad dziesięć lat nie jestem w stanie jednoznacznie powiedzieć Ci *co oni lubią*.
W zeszłym tygodniu krzywili się jak piłem barszcz czerwony z kubka
Komentarz usunięty przez autora
propsy za korsarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Qiudo: okurde xD myślałam właśnie o wiejskich ziemniaczkach, ale szukałam mniejszych paczkach i nie było ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale to nie kazdy lubi.
@NexciaK: kurz z cukrem xD u siebie też mają, a jak mają sporo Ukraińców to i słonecznikowa
Ketchup brzmi głupio, sama nie wierzyłam ale za namową innego mirka przywiozłam i teraz regularnie muszę dowozić xD