Aktywne Wpisy
ninetyeight +714
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +13
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Robie porządki i znalazłem takie cuda, szkoda wyrzucać dlatego robię takie małe rozdajo ale nie do końca xD
Oba fabrycznie zafoliowane i po terminie jakiś rok (jak nie więcej xD), ale hamerykańskie więc mocne, z czasów jak wpiehdoliłbym (prawie) każdemu tym na portalu, więc legit ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕦ(òóˇ)ᕤᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Oczywiście do celów edukacyjnych i nie zachęcam do spożywania suplementów po terminie( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Pokrywam wysyłkę Inpost, licytujemy w górę kto da więcej na DOWOLNIE WYBRANY DOM DZIECKA, startujemy od 1zł, licytujemy do niedzieli 11/12/22 23:59 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Atakuję dziś 1rm dl 200 po raz pierwszy po kontuzji w 2017, jak wejdzie to cos dorzucę xD
To na bombelki idzie a nie dla mnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)