Trochę beka, że tak cykacie się tego szkolenia. Ogólnie to byłem na szkoleniu wojskowym w kilku placówkach i jest to bardzo miłe przeżycie. Wygląda to tak, że idziecie na plac treningowy, tam macie do wyboru pełno broni. Chcesz postrzelać ze snajperki? Masz snajperkę. Chcesz rzucić granatem? Masz granat. Nikt nie rozlicza z amunicji, możesz zużyć, ile chcesz. Dodatkowo są tarcze strzelnicze, najpierw macie takie niemobilne, a jak się wczujecie, to możecie włączyć, żeby się ruszały i potestować celność. Zajebista frajda jest na takim szkoleniu, ale to tak wyglądało w call of duty, ale pewnie w prawdziwym życiu jest podobnie, prawda?
@SlepyBazant: Jak sie jest bezrobotnym na socjalach to fajna sprawa. Jak sie jednak normalnie zarabia, ma kredyt do splacenia na ktory trzeba zarobic to miesiac za minimalna srednio sie usmiecha.
@SlepyBazant: O. Następny. Następny co nie rozumie, że nie o strach przed ćwiczeniami, a o stalinowskie odebranie wolności i decydowania o sobie chodzi.
@SlepyBazant No dokładnie. I jeszcze super jest to, że przy każdej broni jest 2-3 ekspertów, którzy na spokojnie wszystko wyjaśnią, pokażą co i jak, doniosą amunicję. Wspaniałe przeżycie #pdk
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojna #wojsko #polska
Komentarz usunięty przez autora
A bedziesz za mnie prowadzil moja JDG i opiekowal sie moim psem w tym czasie?
Tobie sie chyba p------o z Fortnajtem albo innym takim rakiem
https://www.wykop.pl/wpis/69247491/lol-kazdy-pelnoletni-mezczyzna-powinien-przejsc-ob/
elita internetu ma problemy z przeczytaniem kilku zdań i wyciągnięcia prostych wniosków XD
Zamiast ściągać na siłę to lepiej niech zaczną promować takie szkolenia i niech się chętni zgłaszają