Aktywne Wpisy
Anetkia +636
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Gdy narracja tego wymaga to "ich wstrzymanie się było głosem przeciw" ale gdy faktycznie ich wstrzymanie się było równoważne z głosem za to nagle pojawia się próba wykręcenia z tego z narracją "ale przecież jako jedyni nie głosowali za".
Klasyka wykopowych konserw hipokrytów, a k0nfa jak zwykle, gdy może udowodnić, że faktycznie jest tam jakaś frakcja wolnościowców to magicznie udają, że "nie mają zdania".
~ https://www.wykop.pl/wpis/69250679/tl-dr-malo-kto-wie-ale-za-przyjeciem-ustawy-o-wojs/
PS J***ć lewicę
#codziennykonfiarz 142/???
#ziuaxa #neuropa #bekazkonfederacji #polityka #prawackalogika #bekazpodludzi #wojsko #obowiazkowecwiczeniawojskowe #pieklomezczyzn #bekazprawakow
Ale #!$%@?ła, że szczepionki to odebranie wolności a przymusowy miesiąc woja to już najwyraźniej nie XD
Konfa, od zawsze:
WOJSKO TO POWINNO BYĆ OBOWIĄZKOWE, ZOBACZYCIE, WRÓĆMY DO OBOWIĄZKOWEJ SŁUŻBY I ZARAZ CAŁE TO LEWACTWO I #!$%@? W RURKACH POZNIKAJĄ, PROSZĘ, TUTAJ NAJBARDZIEJ AKTYWNY POSEŁ GRZEGORZ DAŁN UDZIELA PIĘCIOGODZNNEGO WYKŁADU NA TEN TEMAT.
Konfa, ósmy grudnia, 2022:
NIE NO, MY TO OD ZAWSZE BYLIŚMY PRZECIWIKO OBOWIĄZKOWEJ SŁUŻBIE, TAK BYŁO, NIE ZMYŚLAMY.
@MglawicaKraba: następny... Co on #!$%@?? xD Jak to jest, że te same osoby przy lextvn pisały bzdury, że wstrzymywanie się to głos przeciw a teraz udają, że wstrzymanie się to nie jest głos za XD
A wychodzi, że "PO (trochę) gorsze" to konfy jedyny plus (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Sandrinia: klasyka w wykonaniu k0nfiarzy. Oni nie są w stanie pojąć, że ktoś może nie mieć swojego bożka lub nawet nie agitować za jedną konkretną partią jak oni to robią xD
Dla nich to jakaś abstrakcja. Wystarczy, że skrytykujesz k0nfę to na pewno jesteś od Lewicy,
@Sandrinia: apropos, ten typ to też jest niezły hit i ma srogi poziom wyparcia xD
https://www.wykop.pl/wpis/69360435/#comment-246196851
@Sandrinia: Lol, ja nawet nie wiedziałem, że ty różowa xD
@Noxter20: "ostatecznie". Pierwszy raz to robią? Jedynie kto tutaj się ostatecznie pogrążył to akurat lewica z żukowską na czele - moim zdaniem.
Bo sekciarze z k0nfy sobie nic nie robią że ich partia ma ich w dupie, więc ciężko tu pisać o jakimś pogrążaniu się. K0nfy wśród k0nfiarzy nie pogrązyło nawet jawne