@b0dzi0: Owszem, nie ma wolnych miejsc na weekendowych szkoleniach, pewnie nawet nie wiesz że takie są, co? Ty wiesz w ogóle o czym piszesz? Kolejny panikarz XDDD
>rasowy kuc z konfy
XDDD byłem już pisowcem, a teraz jestem z ruskiej konfy? Zdecydujcie się dziewczyny :)))
@bocznica: Takie szkolenie można zorganizować dobrowolne, otwarte, np jak się przeładowuje, czyści b--ń, etc. Na takie szkolenie pewnie by była masa chętnych. Ale jak ludzie mają być zamknięci 30 dni z obcymi typami pod przymusem, to na entuzjazm raczej bym nie liczył. Ale czego się spodziewać po naszych rządzących.
@veranoo: po rządzących to ja się niczego dobrego nie spodziewam i wolę być od nich z daleka. No przecież są takie szkolenia, darmowe i brak wolnych miejsc wszędzie.
@bocznica: zastosuj wiecej "xDD" w swoich komentarzach zebys jeszcze bardziej pokazal ze twoj poziom wypowiedzi i merytoryki zatrzymal sie na liceum z ktorego teraz wypisujesz durnoty.
Najpierw mowisz ze zainteresowania wojskiem nie miales nigdy a teraz wmawiasz ze byl sie pytal ale kurcze no nie maja miejsca, upsik
Juz sie sam motasz w swoich wypowiedziach bajkopisarzu
@bocznica: No jesteś p----------y do potęgi. Aż nie wierzę jak można mieć tak ograniczone myślenie i być takim narcyzem zapatrzonym tylko na własną osobę. Jak ty prowadzisz te DG z takim bystrym podejściem? o ile ją wogole prowadzisz. Wszystkich facetów równasz do swojego miernego poziomu.
Człowieku w wielu interesach przerwa tygodniowa powoduje gigantyczne straty, a co mówić o 4 tygodniach. Podam Ci przykład z brzegu mojego kumpla gdzie, jest hodowcą
@veranoo: podeślij ten pomysł komuś kto o tym decyduje, przecież nie ja to wymyślam. Ja się tylko śmieje z wykopkowych histeryków i wystraszonych p-------y. NIC się nie dzieje, a oni w głowach już mają wojnę, upadające (nieistniejące) ich interesy i umieranie w okopie :)
@b0dzi0: Piszę z biura a nie z liceum, czytaj ze zrozumieniem. Wytłumaczę ci, boś tępy i widzę że nie ogarniasz: Nigdy mnie nie interesowała służba w wojsku. Ale w obecnej sytuacji przeszkolenia którtkiego bym nie odmówił. Nadal nie rozumiesz? @BGZZ: No jakoś sobie radzę od kilkunastu lat. Zapraszam, pokażę ci jak. I co, wezwali już wszystkich hodowców byków? Wy panikujecie na zapas, ogarnijcie się.
XDDD byłem już pisowcem, a teraz jestem z ruskiej konfy? Zdecydujcie się dziewczyny :)))
@bocznica: A to nie można zrobić jakiś zapisów?
@veranoo: No nie, nie pomyśleli o tym. Są terminy, listy zamknięte i tyle, nie ma zapisów na przyszłość, a szkoda.
@bocznica: To jaki jest sens brać randomów, wystarczy zrobić jakiś system zapisów.
Najpierw mowisz ze zainteresowania wojskiem nie miales nigdy a teraz wmawiasz ze byl sie pytal ale kurcze no nie maja miejsca, upsik
Juz sie sam motasz w swoich wypowiedziach bajkopisarzu
Człowieku w wielu interesach przerwa tygodniowa powoduje gigantyczne straty, a co mówić o 4 tygodniach. Podam Ci przykład z brzegu mojego kumpla gdzie, jest hodowcą
@BGZZ: No jakoś sobie radzę od kilkunastu lat. Zapraszam, pokażę ci jak. I co, wezwali już wszystkich hodowców byków? Wy panikujecie na zapas, ogarnijcie się.