Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Oczywiście chu wie co w ogóle jest w planach ale już posranie maksymalne i wykręcanie się kobietami. Nie mówiąc że zawsze można fru za granicę, jakaś pseudokontuzja i gucio ci zrobią.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw
a kiedy się nie ziści? Kto będzie utrzymywał ludzi, którym twoje idiotyczne pomysły na machanie szabelką zniszczą karierę i życie?
@Xandress: po pierwsze to nie ma zadnych szans na wojnę dopóki NATO istnieje i jest wiarygodne, a nic nie zapowiada zeby taki stan rzeczy miał się zmienić, po drugie nikt nię będzie przymusowo walczył za p0laczkowo-pisowski kraj, w wypadku wojny ludzie będą masowo dezerterować, lub odmawiać wykonywania rozkazów.
@Xandress: w momencie wybuchu wojny mnie nie będzie obchodziło że sobie pan polityk i banda jełopów z ujemnym iq uroili kreski na mapie za które teraz powinienem dać się torturować na śmierć podludziom z drugiej strony barykady. a jak trep mi do domu