Nie wierze co te kurla baby wypisuja xD Obczajcie to - mezczyzni maja wiekszy ustawowo wiek emerytalny (musza dluzej pracowac), wyzsze normy fizyczny, obowiazkowe (przymusowe) cwiczenia wojskowe, zadnych punktow ulgowych itd, a co kobiety xD? No kurla im sie wydaje ze musza wejsc w zwiazek przed 30, albo ze musza urodzic i to ich dyskryminacja xD
Po prostu kurla nie wierze jak mozna byc tak bezczelnym? Jak mozna majac tyle przywilejow i 10x lepsza sytuacje w tym kraju pie#dolic takie brednie? Jak mozna byc takim hipokryta? Sku#wysynstwo - inaczej tego nazwac nie mozna - patrzcie faceci jak was robią.
Ps. jak ktoras taka madra to z checia zamienie sie na ten 'przymus' bycia w zwiazku w zamian za 5 lat wczesniejsza emeryture hipokrytki.
@szynszyla2018: ciekawa ta argumentacja, taka bez żadnego argumentu poza"mnie się wydaje". Jeśli rodzicem chcą wnuczka to to nie jest to samo co obowiązkowa przysięga xD
@marcooo80: Najlepsze jest to ze we wszystkich konserwatywnych kręgach które będą się czepiać kobiet ze nie maja dzieci i faceta przed 30 tez będą się czepiać ze facet nie będzie miał kobiety i dzieci przed 30. Bo przecież chłop jesteś to kobity ci trzeba i facet syna musi mić. Albo gorzej uznają takiego za s---------e i wyklucza go społecznie. Wiec nie dość ze hipokryzja to brednie ze taki ostracyzm dotyczy
@szynszyla2018: A kto wam każe robić dzieci przed 30? Xd żyjesz w jakiejś bańce jak z serialu mad men albo na głębokim wschodzie, bo w duzych miastach każdy ma to w dupie. I mówię - nawet jeśli nie, to taka sama osoba będzie się przypierdzielac 30 letniego kawalera.
@Szalom ale o uj Ci chodzi. To ja żyję w bańce? A to to niby co ma być?
Poza tym facetów dotyczy tez inni ostracyzm, facet ma mieć miszkznaie, samochód, zarabiać na rodzine, facet to ma być facet nie p---a w rurkach etc
Znów odpowiedziałeś sam sobie. A kto wam każe mieć miszkznaie, samochód, zarabiać na rodzine, facet to ma być facet nie p---a w rurkach ? Xd żyjesz w jakiejś
@szynszyla2018: Tak ty, bo odpowiesz mi kto ci każe mieć dziecko przed 30 czy nie?
Ja się nie raz spotykałem z gadaniem ze jestem starym kawalerem, albo ze takim zostanę, ze powinienem dobrze zarabiać, mieć samochód, ale nie porównuje tego np do tego ze mam tak samo złe jak kobiety które ryzykują życie rodząc martwe płody przez przymus PRAWNY. Tak jak ty to zrobiłaś. Rozumiesz różnice?
@szynszyla2018: wytykanie ci uposledzenia umyslowego to nie jest objaw mizoginizmu. Ja na przyklad wierze w rownosc i traktuje cie na rowni z facetami- jesli p--------z glupoty to nazwe cie idiotka w imie rownosci.
Obczajcie to - mezczyzni maja wiekszy ustawowo wiek emerytalny (musza dluzej pracowac), wyzsze normy fizyczny, obowiazkowe (przymusowe) cwiczenia wojskowe, zadnych punktow ulgowych itd, a co kobiety xD?
No kurla im sie wydaje ze musza wejsc w zwiazek przed 30, albo ze musza urodzic i to ich dyskryminacja xD
Po prostu kurla nie wierze jak mozna byc tak bezczelnym? Jak mozna majac tyle przywilejow i 10x lepsza sytuacje w tym kraju pie#dolic takie brednie? Jak mozna byc takim hipokryta?
Sku#wysynstwo - inaczej tego nazwac nie mozna - patrzcie faceci jak was robią.
Ps. jak ktoras taka madra to z checia zamienie sie na ten 'przymus' bycia w zwiazku w zamian za 5 lat wczesniejsza emeryture hipokrytki.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #wtf #rownouprawnienie #bekazpodludzi #przegryw #pieklokobiet
Poza tym facetów dotyczy tez inni ostracyzm, facet ma mieć miszkznaie, samochód, zarabiać na rodzine, facet to ma być facet nie p---a w rurkach etc
Odpowiem po wykopkowemu a nieprawda bo kto wam to każe robić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znów odpowiedziałeś sam sobie. A kto wam każe mieć miszkznaie, samochód, zarabiać na rodzine, facet to ma być facet nie p---a w rurkach ? Xd żyjesz w jakiejś
Ja się nie raz spotykałem z gadaniem ze jestem starym kawalerem, albo ze takim zostanę, ze powinienem dobrze zarabiać, mieć samochód, ale nie porównuje tego np do tego ze mam tak samo złe jak kobiety które ryzykują życie rodząc martwe płody przez przymus PRAWNY. Tak jak ty to zrobiłaś. Rozumiesz różnice?