Wpis z mikrobloga

@Andczej: Masz full zasięg na komórce, a ja mówię, o sytuacji jak nie mam, bo i tak zazwyczaj korzystam ze swojego teteringu. Nie jeżdżę CMK i na moich trasach oprócz miast i większych wiosek internet po prostu nie działa.
  • Odpowiedz
@Ranger: Ja Krakow-Warszawa-Krakow czyli większość trasy to wspólne CMK. Nie dam ci 100% że ta stabilność była, bo film mógł się zbuforować, a część trasy pracowałem na excelu i nie zwracałem uwagi na to, muzyka ze spotifaja leciała cały czas ale ta też mogła się zbuforowac
  • Odpowiedz
@Ranger: Aha Wi-Fi w Pendolino ma limit czasu na używanie, jak się zalogujesz to chyba godzinę albo dwie.
Jeżeli potrzebujesz stabilnego połączenia, to raczej polecam zewnętrzny modem do internetu niż to WiFi.
  • Odpowiedz
@lionbest: @Ranger: zalogowanie polega na wpisaniu dowolnego adresu email i zaznaczeniu zgód i nic więcej. Można wpisać ruchanie@ruchanie.com i przechodzi, nic więcej nie trzeba potwierdzać
  • Odpowiedz
@lionbest: @Andczej: to jest jakiś żart xD czyli płaci się prawie 10x tyle za przejazd, za tylko wygodniejszy fotel i więcej miejsca na nogi? XD przejazd o 10 minut dłuższy kosztuje 30zł, tylko o mniej dogodnej godzinie
  • Odpowiedz
@Andczej: 90zł/28zł kosztuje "zwykły" bilet o 5 rano KTW-WAW, a pendolino 259zł/169zł w zależności od I i II klasy, faktycznie pomieszałem klasy, ale to nadal różnica 6x, a czas podróży tylko 6 minut dłuższy
  • Odpowiedz
@Ranger: ja ostatnio jechałem pendo do wrocławia, było napisane że bez podania maila wchodzich jako gość na 15 minut i potem musisz znowu kliknąć, ale działało całą drogę wylogowywania, ale czasami zasięg traciłlo
  • Odpowiedz