@TragiKomediant: Dodaj to tego nowego GR Yarisa, Suprę, GR86 czy Corollę GR to nagle się okazuje że mają naprawdę fajną gamę modeli dosłownie dla każdego
@dlomlo: Zgadza się, tylko auta i wersje które podałes są raczej drogie, lub bardzo drogie. Taka zwykła Corolla wygląda nudno w porównaniu do np. standardowego Leona, lub 308. Mimo to, i tak jest znaczny progres w porównaniu do mydelniczkowatych Aurisów czy Avensisów.
@dlomlo: No chyba, ze chcesz duże kombi z mocną benzyną i automacie który nie jest cosplayem suszarki do włosów, a multimedia nie są wzięte z androida 2.0. Wtedy jest gorzej ( ͡°͜ʖ͡°)
@kipowrot: Akurat miałem i niedawno zamówiłem samochód ( ͡°͜ʖ͡°) Miałem do czynienia z grupą volkswagen i daj pan spokój, wróciłem szczęśliwy do Toyoty
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
#motoryzacja #samochody #toyota
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kipowrot: Jakie to ma znaczenia dla singielki/singla ktory przewaznie kupuje to auto to miasta?
@kipowrot: No ale dla nich to nie będzie wadą xD Jak ktoś będzie siedział z tyłu to będzie się gorzej czuł