Aktywne Wpisy
iampapryk +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kolanka +634
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
#tinder
Komentarz usunięty przez moderatora
@D4Ru73K: chyba tylko ty masz taki słaby czas ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ps. Jak masz partnera/partnerke z parciem na obcych ludzi to nie utrzymasz ich na sile. Trzeba im dac kopa na droge na rozped i zyc wlasnym zyciem z nadzieja spotkania normalnego partnera/partnerki ktora nie planuje skakac w
Komentarz usunięty przez autora
@mmmmmmmmmmmmmm: ejjj, moze jest kura domowa i po prostu szuka bratniej duszy
hahaahahahahahahahahahahahahahahahah
@mmmmmmmmmmmmmm: oczywiście, że tak. Po prostu odstrasza największych napaleńców co nie są na tyle inteligentni, żeby wyłapać takie niuanse we wiadomościach a dopiero uderzać na spotkaniu.
@Uffnen: Śmiejesz się, a może to faktycznie jego stara? XP
Komentarz usunięty przez autora