@Kaczkoman: Ponoć najlepiej ustawiać co 15 minut. Chodzi o fazy snu i inne bzdety. Nie wiem jak to działa, ale chyba naukowcy tak wykminili. Taki protip od kolegi z nocnej.
ja wciąż nie rozumiem czemu ludzie nie potrafią ustawić czasu drzemki w budziku tylko się p------a jak debile z 20 budzikami
@thvrinvs: bardzo proste: po prostu w sennym amoku możesz anulować cały alarm i drzemka ci nie zadzwoni. A tak, uruchomione na zmiane alarmy będą dzwonic. Dlatego ja zawsze ustawiam 2 alarmy z drzemkami. Jak jeden "przez przypadek" wyłączę na amen, to awaryjnie obudzi mnie drugi.
Ponoć najlepiej ustawiać co 15 minut. Chodzi o fazy snu i inne bzdety. Nie wiem jak to działa, ale chyba naukowcy tak wykminili. Taki protip od kolegi z nocnej.
źródło: comment_1670219205R0mod08I58xLEYB8gkoPdi.jpg
Pobierz@thvrinvs: bardzo proste: po prostu w sennym amoku możesz anulować cały alarm i drzemka ci nie zadzwoni.
A tak, uruchomione na zmiane alarmy będą dzwonic. Dlatego ja zawsze ustawiam 2 alarmy z drzemkami. Jak jeden "przez przypadek" wyłączę na amen, to awaryjnie obudzi mnie drugi.