Aktywne Wpisy

Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
źródło: złodziej 1
Pobierz
Zubern +76
źródło: IMG_20241024_132323
Pobierz

Co do Lewandowskiego to gość jest bez formy, nawet gdyby LIoris nie wyszedł przed linie to by obronił tego karnego.Od takiego napastnika jednak więcej się wymaga, że zrobi coś z niczego, a nie tylko będzie machać rękami.
Michniewicz mam nadzieje, że ostatni raz prowadził kadrę bo za to co zrobił z tą reprezentacją w fazie grupowej należy się kryminał.
Bereszynski, Cash to jest nasza ostoja na kolejne lata.Niestety nie można tego powiedzieć o defensywnym pomocniku bo Krychowiak, który nie powalał 100 razy lepiej wyglądał niż Bielik, który powinien mieć bana na grę w reprezentacji.
Frankowski i Kamiński przeciętni tak samo jak Kiwior, o Milanie to on może pomarzyć.
#reprezentacja #pilkanozna #mundial