Wpis z mikrobloga

@seba_s: mocno przewijałem bo szkoda mi 17 minut, ale dwa pytania:
1. gdzie jest grzałka
2. gdzie jest otwór na wentylator do suszenia przed wędzeniem?
@WuBe: Grzałka jest między podłogą, a blachą osłaniającą skropliny, wentylatora nie ma. Przy takim litrażu wystarczy że uchylę dach i drzwiczki ewentualnie uruchomię pompkę bez podpalania zrębki. W dużej wędzarni mam wentylator od termoobiegu do podsuszania. Szkoda że próbujesz się przyczepić bez oglądania, myśląc że nie wiem co robię i powielam złe rozwiązania, przy tak małej wędzarni nie ukiszę w ten sposób pakietu do wędzenia, tam ma być jedna szynka czy
seba_s - @WuBe: Grzałka jest między podłogą, a blachą osłaniającą skropliny, wentylat...
@seba_s: publikując w internecie musisz być gotowy na krytykę. A 17 minut filmu o tym jak zrobiłeś wędzarnie to o 15 za dużo ¯\_(ツ)_/¯.
@WuBe: jestem, a to chyba nie była jeszcze krytyka. Filmik z tej samej wędzarni jest o długości 60s, 6min i 17min możesz sprawdzić na kanale. Widzowie są różni ktoś woli krótki format ktoś długi zapraszam do sprawdzenia i mam nadziej, że odpowiedzi były satysfakcjonujące.