Aktywne Wpisy
pavlucco +380
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
jmuhha +32
Jak można wykorzystać wnękę dla 5latka w pokoju dziecięcym?
źródło: 1000021259
Pobierz

Od przyszlego roku wraz ze wzrostem najniższej krajowej młody nauczyciel po 5 latach studiów i specjalizacji będzie zarabiał 25 zlotych miesięcznie więcej niż pani woźna bez matury.
I zanim mi ktoś powie że nauczyciele to lenie bo pracują 20 godzin w tygodniu - słuchaj PiSu więcej zobaczysz w jakiej Polsce obudzisz się za kilka lat.
#zalesie #pracbaza
Jak czesc nauczycieli odejdzie, co sie wlasnie dzieje (sam znam kilku, twoj przyklad to kolejna cegielka) to szkoly publiczne zaczna upadac i powstanie mniej ale pewnie prywatnych
@Jajulus: po tym przestałem czytać.
Chwalisz się, że byłeś przegrywem?
@Ytaremtujest: branze budowlana to ty z nasz z filmikow na youtube chyba
źródło: comment_1670156089NT31GIQCo6oRTeRxjAypgk.jpg
PobierzTy myślisz że ja do szkoły nie chodzę czy co? Myślisz że tylko wy wiecie jak to działa.
Tak, za darmo masz wycieczki. W końcu jak się składaliśmy na wycieczkę to każdy dawał 19-20zl więcej z racji kosztu nauczyciela.
Wycieczki macie w środku tygodnia.
Powiedz mi, skoro tak wam źle w rym zawodzie, pensje takie złe, wszystko