Do jakiego przebegu przezyje oplowskie 1.4 94km 2008rok? Aktualnie mam w 2 aucie 240 000km, poki co wszystko dziala jak trzeba. Kupilem od kobiety przy 220 000km. Tak sprzeglo wymienilem na starcie ( ͡°͜ʖ͡°) #samochody #pytanie #orlenniekupuje
@wszystkieNazwyZajete: przeżyje aż nie zdechnie, nie wiesz czy ten przebieg jest prawdziwy, ani jak auto było przez 14 lat serwisowane - to od tego przede wszystkim zależy
@wszystkieNazwyZajete: to jeszcze stary ecotec bez turbo, te 300k pewnie obróci o ile był dobrze serwisowany. Miałem też opla który zrobił ponad pół miliona
Te auta złomuje się częściej z racji wieku/rdzy niż przez padnięte motory
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
Aktualnie mam w 2 aucie 240 000km, poki co wszystko dziala jak trzeba. Kupilem od kobiety przy 220 000km. Tak sprzeglo wymienilem na starcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #pytanie #orlenniekupuje
Nie ma że "300k i koniec", to tak nie działa
Te auta złomuje się częściej z racji wieku/rdzy niż przez padnięte motory