Wpis z mikrobloga

@Peleryna: tzn ty mu naprawdę wierzysz? Ot weźmy choćby ten moment, w którym mówi, że on z wr 59% różni się od nooba z 43% wr jedynie 16 bitwami na sto: byłoby to słuszne tylko przy założeniu, że każda z tych bitew wygląda tak samo, a jedyną zmienną jest obecność voytecha albo przykładowego nooba. Na wygraną bitwę zresztą mają też wpływ takie czynniki, jak rozkład teamu na mapie czy nawet
  • Odpowiedz
@t3m4: Tu nie chodzi nawet o to, to jest drobnostka w porównaniu z tym, co voytech bredzi o rozkładzie Gaussa.

@Peleryna: ...opatrując go "odpowiednimi" tagami, a potem jeszcze zadajesz mi pytania i wrzucasz w odpowiedzi jakieś "śmieszne" obrazki, a teraz każesz nam się "odczepić". Lol.
  • Odpowiedz
@Peleryna: na początku myślałem, że wrzuciłeś po prostu dla naszej rozrywki: dopiero przez tego Homera zastanowiłem się czy nie mówisz poważnie i postanowiłem ci odpowiedzieć. Nie znam się może wyjątkowo na statystyce, ale mogę poznać kogoś, kto nie ma o niej żadnego pojęcia: i myślę, że poznałby to każdy, kto potrafi choć trochę krytycznie myśleć.

@Emes91: prawdę mówiąc przeklikałem większość filmiku i uznałem, że po prostu nie do
  • Odpowiedz
Naprawdę powiedział, że rozkład normalny jest dowodem na to, że WG manipuluje przy MM? :D

@t3m4: Tak. Przedstawił dobitny dowód na to, że MM jest losowy, po czym stwierdził... że to dowód na to, że nie jest losowy.
  • Odpowiedz