Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +185
Czemu wszystkie kobiety w sporcie ubierają się jak prostytutki?
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
razdwatrzy55 +8
Mam tak, że każdą rzecz za którą się zabieram próbuję rozpocząć od pójścia na łatwiznę, zrobię tak i tym razem. Otóż potrzebuję historii, informacji, czegokolwiek w zasadzie z zakresu, powiedzmy #prawo, #prawocywilne, czy też #nieruchomosci. Chodzi mi konkretnie o autentyczną historię przejęcia, walki, konfliktu o lokal użytkowy (nie mieszkalny). Może ktoś zna taki przypadek ze swojego otoczenia, okolicy, i mógłby mi coś na ten temat podrzucić? Albo może nawet z autopsji i miałby czas i ochotę mi trochę o tym poopowiadać? Albo czytał o czymś takim? W związku z tym ostatnim pozwolę sobie też użyć tagów #ksiazki i #czytajzwykopem.
Dokładnie chodzi mi o opis sytuacji, praktykę i spojrzenie na osoby (albo najlepiej osób) w taki konflikt zaangażowane. Stronę prawną tego zagadnienia już sobie obczaiłem, to było łatwo znaleźć, natomiast historii nie bardzo umiem. Za dużo w tym internecie śmieci.
Za wszelki odzew i nawet najmniejsze podpowiedzi, albo chociaż ukierunkowanie jak tego szukać z góry bardzo dziękuję. :)