Aktywne Wpisy

OptiFinance +313
Jak wpis @Aeciatko tyle osób zainteresował, to ja wrzucę swoje 3 grosze będąc posiadaczem identycznego przybytku już 2 lata ale z perspektywy zakończenia budowy oraz użytkowania ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie i tak miałem to w planach
Podpisałem umowę 03.05.2021, dom postawili 15.11.2021, wprowadzenie było 01.04.2022, czyli 11 miesięcy od decyzji o budowie, po pełne zamieszkanie (wszystkie meble, kuchnia, sprzęty, ułożone rzeczy w szafkach). To tak w ekspresie. Kupowałem dom
Podpisałem umowę 03.05.2021, dom postawili 15.11.2021, wprowadzenie było 01.04.2022, czyli 11 miesięcy od decyzji o budowie, po pełne zamieszkanie (wszystkie meble, kuchnia, sprzęty, ułożone rzeczy w szafkach). To tak w ekspresie. Kupowałem dom
źródło: IMG_20241121_081307
Pobierz
Polska2080 +7
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także

1. Sprawdzacie NIP jednostki do której was przypisali na ćwiczenia i go zapamiętujecie/zapisujecie.
2. W dniu w którym powinniście się stawić na ćwiczenia wchodzicie w google i wpisujecie "zwolnienia lekarskie online", wchodzicie na dowolny portal, tam gdzie trzeba wpisać dane pracodawcy wpisujecie kolejno nazwę jednostki oraz jej NIP, to jest ważne żebyście się nie pomylili. Później opłacacie wszystko, i wasze zwolnienie automatycznie leci do jednostki.
3. Bierzecie telefon i dzwonicie do jednostki(jeśli mają maila możecie poinformować ich mailowo), że jesteście chorzy i nie możecie się stawić w jednostce, informujecie że zwolnienie lekarskie jest już wystawione(elektronicznie) i niech sobie sprawdzą w systemie, to ważne bo trzeba ich poinformować o tym fakcie.
Duże ćwiczenia odbywają się zazwyczaj raz, dwa razy w roku. W razie otrzymania kolejnego zaproszenia na ćwiczenia ponowić całą procedurę.
#wojsko #obowiazkowecwiczeniawojskowe #bekazpisu #polska