Wpis z mikrobloga

Ale oni są mądrzy inaczej. Byłem w Delhi to się nazywa New Delhi i stamtąd poleciałem do Patny. Byłem 2 tygodnie i pękło 18 tys. (2 osoby). Ale to nie takie warunki jak nasi chłopcy. A byłem w 2008 roku w styczniu. Oni chcą kasy nic więcej. Dwaj alkoholicy. Szukają babi i dziadzia bo rodzice nie maja kasy ich utrzymywać. Tam lecą nieudacznicy życiowi i czasami przestępcy poszukiwani - nie ma ekstradycji (ale to sie podobno zmieni w 2023).
#raportzpanstwasrodka
  • 11
@mexicofan: @tygrys12345: przeciez Indie sa dosyc tanie, raczej nie ma problemu zeby znalezc pokoj w hotelu za 100 zl/dobe a w hostelach to i jezcze taniej. Street food czy knajpy z zarciem lokalnym raczej tanie, 30-50 zl zarcia dla dwoch osob. Oni przeciez tylko na alko i zarcie kase beda wydawac
@Justyna16: To prawda. Wspominał też coś o jakiś grupach turystycznych. Czekam tylko na opinie „turystów” po ich wspólnym pobycie tam. Z drugiej strony też się zastanawiam kto się decyduje na takiego przewodnika ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest tam niezbyt długo, w większości w jednym miejscu i ze swoją wizją świata. Może być to ciekawe doświadczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Pong-Tea-Khon: ma trochę patronów którzy słuchają każdego jednego wywodu filozoficznego więc zawsze się ktoś znajdzie. Ostatnio na tych swoich daily gniotach kogoś tam pozdrawiał i dziękował że był u niego w tej wybudowanej chacie i razem pili, jakiś jego patron także zawsze znajdzie się jakiś naiwniak.