Aktywne Wpisy
xEm +10
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Aureolus +21
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
Ale koleś musiał się nagimnastykować, żeby próbować oszukać skrypt. Nie szkoda mu na to czasu? Ten czas mógł poświęcić na jakieś zajęcie zarobkowe... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #polityka #neuropamanipuluje #bekazkraba #manipulacjekraba #bekazlewactwa
Napisał koleś który ciągle bóldupi o to że randomy na wykopie, zgodnie z regulaminem, wołają listą xD
Swoją drogą, @a__s czy to nie jest manipulowanie? Już raz pytałem o tę sprawę. Dlaczego nie jestem wołany skoro zaplusowałem listę?
Czy potrafisz mi powiedzieć, do czego w takim razie służą listy? Przecież to psuje jakość treści na portalu.
@qluch: kolejny, który doskonale wie jak działają listy ale pali głupa. Typie, sam jesteś zapisany do listy kleopatrixx, która jest filtrowana z osób które zakopywały jej znaleziska, podobnie robi wojna_idei. Jeśli dobrze pamiętam to taka funkcjonalność istniała w oryginalnym skrypcie mirkolist. Więc przestań skomleć o tą listę neuropy bo robisz z siebie
@0xFEE1DEAD: zesra%xś się ( ͡° ͜ʖ ͡°
@0xFEE1DEAD: Zapomnialem dodac ze moje pytanie bylo retoryczne. Bez list nic nie znaczycie i dobrze o tym wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@0xFEE1DEAD: to było coś z tym zrobić!
Dla mnie cała ta sprawa z listami powinna być ucięta raz na zawsze. Tobie się zdaje, że mi zależy na tym, żeby neuropę
@qluch: Nie zostanie, szkoda czasu. Zapis w regulaminie o przyzwoleniu na listy to uklon w strone neuropy, aby nie musieli sie zwolywac poza portalem. Wlasnie dlatego poszli im na reke, aby mieli jakiekolwiek znaczenie na portalu.
@qluch: oczywiście że tak, jedynym powodem oburzenia jest to że boli was dupa o znaleziska neuropy. Dowód? W przypadku żadnej innej listy nie szczekacie. A co do poziomu portalu, to tylko przypominam, że zmawialiście się na zakopywanie Tygodnika Neuropa, który był powyżej średniej wykopowego contentu tylko z powodu tego żeby neuropków dupa bolała.