Wpis z mikrobloga

@katienca: no właśnie ciezko mi do końca to opisać. Nadal uważam, że jest toxic i powinna pracować nad sobą mocni. Ale dla mnie ten Przemcio jest podejrzany. A nia nia trochę za duży hejt spada. Coś mi tu nie gra.
  • Odpowiedz
@Zuza1990: pokazała się z takiej, a nie innej strony. Ktoś tu się wypowiadał kto ja zna z młodzieńczych lat - warto poczytać. Laska ma problemy z hormonami plus osobowość narcystyczna. Ona potrzebuje długiej szczerej terapii i endo/ginekologa a nie udziału w tv show. Nie wiem czemu nie wystąpiła w ostatnim odcinku, mogła wszystko sprostować i odwrócić sytuacje kto jest tym „złym” - nie zrobiła tego. Czemu?
  • Odpowiedz
@Zuza1990: Mi jej nie żal, ale zgadzam się, że produkcja c-----o ją potraktowała - jak produkt, na którym można zbudować oglądalność, a potem zostawić z całym tym wylewającym się na nią szambem. W każdym sezonie jest osoba miazdzona przez tryby szołbiznesu, dlatego dziwi mnie, że ktoś się jeszcze do tego zgłasza i liczy, że nie trafi na niego.
  • Odpowiedz
Nie przesadzajamy. Ona nie jest tu zadna ofiara. Ten program kazdego z uczestnikow traktuje jak produkt do nabijania ogladalnosci, ale jednak nie kazdy daje tyle chorego materialu, zeby zostac wykorzystanym. To nie jest przypadek. Domyslam sie, ze nikt nie kazal jej mowic tego, co mowila. Ta dziewczyna zamiast klasy ma zaburzenia psychiczne. Sama sobie zgotowala ten los. Zero instynktu samozachowawczego.
  • Odpowiedz
@Zuza1990: Jamnikara sprezentowała nam mnóstwo wypowiedzi bez cięć z objawami zaburzeń postrzegania świata, widzom fundowała rollercoaster emocjonalny, nie mówiąc o obcym chłopie, ale to Przemek jest podejrzany
  • Odpowiedz