Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BomBom: A ty w czym programujesz? W gównie które wysrasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pochwal się jak bełtasz w nim patykiem przegrywie
  • Odpowiedz
  • 0
@K_R_S: Tłumaczysz to 13 - latkowi który cały dzień przeżywa aferę którą robi o literówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) To maks co osiągnie w życiu...
  • Odpowiedz
  • 10
@Stivo75: u ja zabolało kapsla co "programuje" w htmlu xd boli i ma boleć bo każdy cię jednym argumentem wyjaśnia jak dzieciaka, powiesz mi gdzie mam wejść czy od razu wysłać ci IP ? Napisałeś już keylogera w htmlu ? Ja w czym ? W językach programowania czyli nie w HTML xd
  • Odpowiedz
@Stivo75: czyli sugerujesz ze ludzie pracujacy w mc maja wieksze pojecie o branzy w ktorej ty robisz "podobno" od kilkunastu lat :D? spoko spoko programuj dalej te cssy ale do innych tematow sie nie dotykaj bo nic z tego nie bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@Stivo75: mam czas po pracy, może się czegos dowiem o oop w CSS albo html kto wie kto wie, warto się pouczyc od wymiataczy i hakerów xd
  • Odpowiedz
  • 0
@BomBom: Nie zrozumiesz i tak, do tego trzeba mieć skończoną minimum drugą klasę podstawówki. Kiblujesz dalej siódmy rok w pierwszej.
  • Odpowiedz