Aktywne Wpisy
#motoryzacja #samochody #otomoto #olx
Mircy, sprzedałem właśnie auto. Tani gruzik, nic specjalnego. Umowa kupna-sprzedaży z datą i godziną, wszystko cacy. Ledwie sprzedający odjechał, a co chwilę wydzwania, żebym zdjął ogłoszenie, bo "nie chce, żeby ktoś widział". WTF? Co to go może obchodzić? Na otomoto zaznaczyłem jako sprzedane, ale wystawiałem z opcją widoczności na olx - i stamtąd jeszcze nie znikło. Dlaczego kupującemu tak może
Mircy, sprzedałem właśnie auto. Tani gruzik, nic specjalnego. Umowa kupna-sprzedaży z datą i godziną, wszystko cacy. Ledwie sprzedający odjechał, a co chwilę wydzwania, żebym zdjął ogłoszenie, bo "nie chce, żeby ktoś widział". WTF? Co to go może obchodzić? Na otomoto zaznaczyłem jako sprzedane, ale wystawiałem z opcją widoczności na olx - i stamtąd jeszcze nie znikło. Dlaczego kupującemu tak może
dom_perignon +457
Der Onet nie potrafi przeboleć tego, że Julia dotarła do finału, więc wymyślili sobie taki tytuł.
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
Na poniedziałkowy obiad też.
I na wtorek też.
#gotujzwykopem #chwalesie
NIE KŁAM
Sam lubię i robię ale zawijam zawsze na świeżo bo po czasie to kupa jest.
@miodeksmrodek: Ty nie bądź taki cwany tylko pokaż. A jak nie to zgłaszam na bagiety za głodzenie różowej
jako, ze kiedyś trochę mieliśmy faze na burrito w domu a ja lubię eksperymentować to jakbys chciał zrobić takie next level to:
- zamien ser żółty na cheddar
- dorzuć avocado na placka przed zawinięciem
- wrzuć świeże warzywo; pomidor