Aktywne Wpisy
qwe_ +6
Dodałem znalezisko o GPT-4, poświęciłem czas na wyszukiwanie informacji, tłumaczenie, zamieszczenie w komentarzach kilku przykładów dla wykopowiczów. Co zrobiła moderacja? Oznaczyła moje znalezisko jako duplikat (mimo większej liczby wykopów) i uniemożliwiło dalsze wykopywanie.
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich
https://wykop.pl/link/7044565/openai-wlasnie-wypuscilo-gpt-4
No kuzwaa czy na tym portalu opłaca się w ogóle cokolwiek robić dla tej społeczności czy ten portal polega na siedzeniu na tagach #danielmagical ?
@Moderacja @wykop - czy WY jesteście poważni? W ogóle już nie szanujecie swoich

Jak ktoś mnie obserwuje to wie, ze od dawna moje małżeństwo to ruina. Do tego żona poszła na terapie jakiś czas temu i jest moim zdaniem DUZO GORZEJ.
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
Dzisiaj mieliśmy mała sprzeczkę, ona mnie zwyzywała bez powodu i powiedziałem jej, ze zachowuje się jak chora osoba. No ale jak dodałem, ze mam nadzieje, ze na terapii ja prawidłowo zdiagnozują, to wpadla w totalna histerie. Nie mam zielonego pojęcia dlaczego… to jakiś słaby
Na poniedziałkowy obiad też.
I na wtorek też.
#gotujzwykopem #chwalesie
Pozatym bardzo ładnie
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Powiedz mi, że jesteś gruby bez mówienia, że jesteś gruby
@miodeksmrodek: czyli misja zakończona sukcesem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
400g wolowiny
1 cebula
Pol puszki kukurzydzy
Puszka fasoli czerwonej
Jakies 150 g tartego sera zoltego
Na oko passaty/pomidorow z puszki, tak z 200 ml
Przyprawy: lyzeczka papryki slodkiej, pol lyzeczki wedzonej, pol lyzeczki pieprzu cayenne, czosnek granulowany
Cebule zaszklic, dorzucic mieso, usmazyc.
Zlac nadmiar tluszczu dodac przyprawy.
Potem kukurqdza i fasola, troche poddusic.
Zalac pomidorami, zredukowac.
Ser na koncu do
NIE KŁAM
Sam lubię i robię ale zawijam zawsze na świeżo bo po czasie to kupa jest.
@miodeksmrodek: Ty nie bądź taki cwany tylko pokaż. A jak nie to zgłaszam na bagiety za głodzenie różowej
jako, ze kiedyś trochę mieliśmy faze na burrito w domu a ja lubię eksperymentować to jakbys chciał zrobić takie next level to:
- zamien ser żółty na cheddar
- dorzuć avocado na placka przed zawinięciem
- wrzuć świeże warzywo; pomidor czy ogóra
- pokrusz orzechy nerkowca i dorzuc do placka przed zawinięciem
No i z ryzem zrob ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Juz w placku jest dużo węgli, ryż niepotrzebny. Z ryżem w srodku byloby sushi xD
Przekonales mnie orzechami. Pewnie prażone by sie zdaly
Komentarz usunięty przez autora
@dawid131: to akurat były chimmichangi, nie burrito. Powinno się je w głębokim oleju smażyć ale ze staram się trochę jednak ograniczać kalorie to kończę je w piecu.