Aktywne Wpisy
karnom +11
Rozpoznaje ktos co to za robal? Znalazlem juz drugiego niedaleko łóżka. Pierwszy byl wiekszy i mial wiekszy odwlok. Mamy kota wychodzacego na dwor. Czy to jakis pasozyt ludzki lub zwierzecy czy nic groznego i przyszlo z ogródka?
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty
#robaki #ogrodnictwo #pasozyty

kumpek20 +334
Od kilku lat mam taką bekę z youtuberów i ogólnie z ludzi którzy jak coś robią to nazywają to od razu projektem xD
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie
Ktoś np. kupuje stary samochód i go naprawia i to już jest projekt XD ciotka w zeszłym roku wymyśliła ze założy eko ogródek to też każdemu wmawia że ona jest w trakcie projektu xd
Ktoś robi jakąś akcje na yt i od razu tekst "zaczynamy nowy projekt" XDD
Ludzie
#pokazauto #alfaromeo
@Samsobie: jakich?
Czy też masz wrażenie lagu przy próbie dynamicznego ruszenia?
Kamera cofania ma beznadziejny obraz - nie wiem czy to wina kamery czy wyświetlacza.
Trzeba wziąć męska wersję (RWD) to skręca lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Samsobie: Posiadacze modelu 159 TI solidaryzują się w bólu. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Samsobie: Czemu kierowcy #alfaromeo nie witają się popołudniu na stacji benzynowej?
@Samsobie: Kamerkę da się wymienić na 1080p bez zmiany okablowania. Na grupie na fb jest paru kolesi którzy się tym zajmują (w tym tryb race, asystent kierowcy plus, kamerki właśnie, łopatki itd).
Poza tym auto (akurat Stelvio, bo Giulia ma
@rol89: Ciagle, ale właśnie to mi się bardziej podoba od klasycznej opcji.
W alfach jest lag przy ruszaniu z miejsca. Ludzie z FB twierdzą, że tryb RACE niby pomaga (ja tylko przytaczam). Natomiast kickdown to osobna sprawa. W trybie N lubi się zamyślić, w D zresztą też - ale skrzynie automatyczne tak mają. I tak, powiedziałbym, że ZF w Alfach jest jednym z lepszych. Przed zakupem Stelvio, odbyłem parę jazd próbnych, w tym nową
M.in dlatego, że zakochałem się w pracy skrzyni jak przejechałem się dwa lata temu nową Giulią pierwszy raz, ją w tym roku kupiłem. Dlatego jak podkreślam, może to kwestia ,,nauki” skrzyni sposobu jazdy kierowcy. Nie
Przeskakujące koła to już stała sprawa w Giuli/Stelvio. Podobno to ma chronić przeguby przy butowaniu na skręconych kołach.
@zgroza199: Generalnie to gdyby nie okazja,
@Defender: Przecież 159 nie zahacza o krawężniki
Design wnętrza BMW jest nowocześniejszy no ale model jest młodszy, Alfa ma wnętrze bardziej klimatyczne.
Właśnie m.in. wyciszenie było powodem dla którego nie kupiłem Giuli po premierze.
Trzy lata później o mało nie kupiłem BMW G20, na szczęście zadałem sobie trud żeby jechać 250 km do jedynego salonu, który miał poliftową Giulię. Dostałem godzinę sam na sam z Veloce
@Samsobie: a ja właśnie z powodu tych wad nie wyobrażam sobie kupna Alfy, Citroena, BMW, Peugeota i Opla xD
Tak czy inaczej, wygląda pięknie. Tylko że to jest pułapka jak z tymi syrenami na morzu xD