Aktywne Wpisy
duzy_krotki +632
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
koronawirus +272
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
Fajnych ma kolegów, co?
https://www.politico.com/amp/news/2022/11/25/trump-white-nationalist-nick-fuentes-kanye-00070825
#neuropa #4konserwy #trump #kanyewest
zaprzeczył że wiedział kogo mu przyprowadził Kanye.
Warto też zauważyć że Ye sam startuje na prezydenta i zaproponował żeby Trump został jego kandydatem na viceprezydenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@juin: tak, o tym jest też w tym artykule, który sam linkowałem. Bardziej mi w tej historii chodziło o Kanye, którego wykopki od jakiegoś czasu wywyższają (od czasu, kiedy przestał brać leki), z kim się brata.
A tak już całkiem abstrahując od samego Westa, to jakby ktoś z demokratów spotkał się w taki nieoczekiwany sposób z kimś pokroju tego Fuentesa, to Republikanie grzaliby