Mireczki, będzie git taka kawalerka na start dla singla? Przez te rosnące ceny najmu stwierdziłem że nie ma co dłużej czekać i pora pójść na swoje. #nieruchomosci #mieszkanie #pytanie
@Nkvdeamon: Trochę się zastanawiam czy jak wtórny rynek, to nie będzie jakiś problemów po poprzednich właścicielach, co wyciekną w trakcie remontu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Nkvdeamon @amstaf01 mój kolega kiedyś kupił mieszkanie i cały czas przychodzily do niego jakieś kobiety w sprawie pracy. Koniecznie sprawdź historię mieszkania ( ͡º͜ʖ͡º)
@MxS89: W cenie! Właściciel mówił też, że gratis też dorzuca jakąś kolekcję kaset wideo. Nie wiem kogo to niby ma przekonać ale ja i tak nie mam magnetowidu. Dziś jak chce się obejrzeć jakiś film, to jest Netflix, ale będzie przynajmniej czym w piecu palić ( ͡°͜ʖ͡°)
Przez te rosnące ceny najmu stwierdziłem że nie ma co dłużej czekać i pora pójść na swoje.
#nieruchomosci #mieszkanie #pytanie
@amstaf01 mój kolega kiedyś kupił mieszkanie i cały czas przychodzily do niego jakieś kobiety w sprawie pracy. Koniecznie sprawdź historię mieszkania ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MxS89: W cenie! Właściciel mówił też, że gratis też dorzuca jakąś kolekcję kaset wideo. Nie wiem kogo to niby ma przekonać ale ja i tak nie mam magnetowidu. Dziś jak chce się obejrzeć jakiś film, to jest Netflix, ale będzie przynajmniej czym w piecu palić ( ͡° ͜ʖ ͡°)