Aktywne Wpisy
miekki_am +166
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
PotwornyKogut +70
jestem stary... pamiętam np. że na końcu lat 80 po osiedlach jeździli tacy dziadkowie od ostrzenia noży, siekier, nożyczek itp (przynajmniej w mojej okolicy, północna Polska).
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
Przy okazji @Atexor twój skrypt na podświetlanie propagandowych portali działa świetnie, dobra robota (。◕‿‿◕。)
#wykop #neuropa #4konserwy #polityka #bekazpisu #bekazprawakow
@matejss: neuropki nie manipulują portalem ze rumunskim p---o odcinek 2137
Fajny skrypt, chyba też sobie zainstaluję. Co on robi dokładnie, podświetla znaleziska z propagandowych gadzinówek typu nczas i wpotylicę?
@cutecatboy: dokładnie tak
@cutecatboy tak jest. Atexor wrzucił te najbardziej znane strony lecz możesz też własne dodać
@cutecatboy: tak, dokładnie. Pisałem o nim tutaj. I jakby co umieściłem na stronie dodatków. Jak podejrzysz sobie w kod, aktualnie oznacza 57 stron, ale możesz samemu prosto dodać nowe.
zakopywałem ze zwyklego przegladania wypoku tak jak opisujesz więc k---a sooorryy idea moze piękna ale na wykopie jest za to ban. no chyba ze te bany latają tylko w jedną stronę.
swoją drogą smieszą mnie ludzie ktorym preszkadza jedna propaganda, jednoczesnie zmawiają się na wykopywanie innej propagandy i uzywają skryptow do zakopu.. wróc do podświetlania.( ͡~ ͜ʖ ͡°)
tak was boli pisowski aparatczyk ktory przez prawie 9 lat wrzucił 481 znalezisk.
jednoczesnie z polykiem jak pelikan akceptujecie 3
Przeglądając wykop nie natrafiałem raczej na spore odloty stron po drugiej stronie barykady (poza wyborczą czasem), ale antyunijne, anty-wszystko-co-nie-pis i propagandowe sukcesu treści od gazetek kupionych przez PiS pojawiały się często i odniosłem
Ja nie wiem kto dostaje za co bany na tym portalu ponieważ powiem
@Atexor: no stworzyłeś narzędzie do manipulacji.
spojrzałem co wykpujesz no i ( ͡° ͜ʖ ͡°) ufffffff nie ma tam pisowskiej propagandy zastąpiłeś to inną papką propagandową, ktora ci pasuje. ale
@matejss: pierwsza strona ale przynajmniej z obu stron barykady (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dyrektor szkoły o Braunie - stało się to naprawdę więc nie wiem w jakim świecie jest to propaganda
Zakończmy bezkarność policji - też nie wiem gdzie tu jest propaganda. Policja pokazała w przeciągu ostatnich lat jak potrafią się zachowywać co do obywateli
@matejss: no i to jest twój błąd. ty moze czytasz zaznaczone "do rzeczy" ale inni po prostu dzieki temu skryptowi zakopią z automatu.
wkleilem ci 3 znaleziska ci z 1 i 3 to ci sami co zakopali to 2
a czemu zakopali taki wydaje się dobry pomysł? z automatu bo to
sam sie czepiłeś znaleziska o wydatkach urzedniczych. ze to propaganda anty czaskoska.
ja to bym chętnie nagośnił dlatego ze wydatki publiczne i balanga za nasz hajs to jest problem ponad podzialami partyjnymi. ale bylbym wtedy piswoską bo to atak na czosnka z propagandowki¯\_(ツ)_/¯
wlasnie dzieki skryptom wielu tak robi i jest
masz przykład. chlop zakopał jako informacja nieprawdziwa. nie bylo takiego artykułu, ny post kłamie. nie bylo nacisków. szurskie urojenia. bo to uwaga > znalezisko antyszczepów
spruł się na znajomych tagach czyims komentarzem pod znaleziskiem, nie przedstawił dowodów ze artykul jest kłamstwem ale neuropki zakopują jako informacja nieprawdziwa bo im sie opis nie podoba i komentarze.
takze opis i tytul kto wrzuca ma niebagatelne znaczenie nawet tagi.
@januzi: tak, działa i pod nie kierowałem. Opisałem go parę komentarzy wyżej: https://www.wykop.pl/wpis/69032747/#comment-245304299