Aktywne Wpisy
d4wid +140
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Gours +326
Nic mnie bardziej nie śmieszy od tego poruszenia wśród różnych dziennikarzyków w sprawie rzucenia tematu powiązań PiSu z rosją (czy może bardziej działaniem na jej korzyść). Kiedy PiS przez lata nazywał Tuska niemieckim agentem wszyscy ci ludzie byli cicho, może jedynie czasami wspomnieli, że tym „Fur Deutschland” to za często rzucają w #tvpis bo ośmieszają sprawę.
Teraz nagle się obudzili, gdy Tusk odwrócił grę i zaczął okładać pisowców rosją. Teraz nagle przez
Teraz nagle się obudzili, gdy Tusk odwrócił grę i zaczął okładać pisowców rosją. Teraz nagle przez
#medycyna #heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow
Odpowiem podobnie - dlaczego więc ciężcy pacjenci nie idą do jednej przychodni i w niej się da, a do drugiej idą i się nie da?
Mógłbym pisać o tym, że niektóre osiedla są zamieszkałe przez starszych ludzi, którzy mają dużo problemów zdrowotnych przychodzących wraz z wiekiem, a inne, w dużej części nowe przez młodych, którzy chodzą do lekarza
Widzę, że wy macie jakiegoś pecha w rodzinie i wszyscy giniecie przez lekarzy. Pechowiec i hipochondryk z ciebie straszny.
@Angmac: szkoda to mojego czasu ale weekend wiec niech strace. Wies co to statystyka? Ja nie mowie o osiedlach nowopowstalych gdzie mieszkaja sami mlodzi. Mowie o normalnym tatystycznym osiedlu. Z kilkoma prychodniami. I o tym ze w tej jednej jeszcze nigdy nikt nie zostal przyjety zgodnie
@gracilis: Nie wszyscy. A i taki ze mnie hipohondryk ze tabletek nie biore zadnych a lekarza widze raz na jakis 5 lat (pomijajac okresowe ale to pracodawca wymaga).
@gracilis: 42 a co? Boli ze znam swiat takim jaki jest a nie takim jak sie Ci wydaje ze powinien byc? Rozumiem ze swoich sie broni ale musza byc ku temu jakiekolwiek, przynajmniej najmniejsze, podstawy.
@ankast3: zawsze zapisuje się więcej niż wejdzie a lekarz #!$%@? jak może na szybko, bo jest za mało lekarzy a
Unikam lekarzy jak
@gracilis: Dobrze rozumiesz. mam nadcisnienie od zawsze. Przy ostatnim incydencie (tym o ktorym wspomnialem gdzie nie doczekalem sie pomoc na sor) po konsultacji z lekarzem i miesiacu brania tabletek i miesiacu po odstawieniu lekarz stwierdzil ze nie musze brac dalej. To nie jest nadcisnienie 200/150 tylko zazwyczaj mam ok 140 na ok 90-95. lekarz stwierdzil ze jest stabilnie i nie
@gorzki99: no tak bo jaśnie pan lekarz powinien odpalać stoper i jak wyczerpiesz swoje 15 min na wizytę #!$%@?ć cię za drzwi, bo kolejny xD Niektórzy to oderwani od rzeczywistości grubo widzę.
@andrej2: Albo patrzysz w lustro albo okuliste polecam.
W mojej przychodni jakos tak jest ze max opoznienie to 4 minuty. jak z matka chodzilem do jej przychodni to 2 godiny nie byly niczy dziwnym.
To sie da czy sie nie da?
Tej a jeszcze lepiej ialem jak kilka lat temu zawitalem na sor. obsluga jednego pacjenta trwala 90 minut. Z czego pacjent byl 10
Komentarz usunięty przez autora
@dal_: Niech sie zastanowie... 500+? Dodatki socjalne? Itp itd.
Nie przypominam sobie zeby z tych pieniedzy byly odprowadzane skladki. Ale kto wie...
Komentarz usunięty przez autora
@dal_: No wlasnie. kase dostaja, skladek nie placa ale lekarza maja. I jak w tym kraju ma byc dobrze?
@MondayPL: mnie to bardziej #!$%@?....