Na luxuryforless.pl wleciał rabat 23%. Lorenzo Pazzaglia cała oferta po 500,50zl Comme Des Garcons Series 3 Incense - Avignon za 241zł Lattafa Raghba zestaw za 69zł Coś tam pewnie jeszcze ciekawego się znajdzie.
@dundee: Megamare bez bazy Morillasa (ktora mnie odpycha swoja syntetycznoscia i drapiacym posmakiem przy popijaniu) z podobnymi parametrami czyli trzy doby na skorze
@Pan_Beniowski: niestety nic nowego nie wpadło, ale coś tam się znajdzie: Le Couvent są w śmiesznych cenach, ale wybór skromny. Myślę czy nie capnąć czegoś, czego jeszcze nie znam, ale głównie zostały zapachy skręcające w stronę damską Miller et Bertaux Study No. 23 - 234,85zł - mówcie co chcecie, ale kompozycyjnie ten kadzidlak stoi poziom wyżej niż Casbah Xerjoff Casamorati 30ml poniżej 300, jeśli ktoś lubi małe urocze flakony Liquides Imaginaires
@Pirat200: @dundee: podobnie jak Pirat mam Sex Sea ktorego wzialem w ciemno i tutaj mamy podobny styl widoczny w Black Sea, ale "gora" zapachu jest posypana lukrem znanym z Erba Pura. Nadaje sie na kazda pore roku i bedzie sie podobac wiekszosci ludzi na ulicy, a na pewno beda reagowac lepiej niz na kolejne combo oud z roza xD
@okretowy_sanitariat: nie odnalazlem w nim zapachu margaryny xD Tlusty i to jak cholera jest slad po aplikacji na skorze ale to chyba jedyny wspolny "tlusty" element w tym zapachu
Zachodnie publikacje piszą, że rosyjski pocisk hipersoniczny zniszczył centrum dowodzenia NATO w Kijowie. W wyniku ataku było wiele ofiar, w tym dziesiątki wysokich rangą oficerów NATO. Info pochodzi z trochę niepewnego źródła, czy ktoś to może potwierdzić i zweryfikować. #ukraina #wojna #rosja
Lorenzo Pazzaglia cała oferta po 500,50zl
Comme Des Garcons Series 3 Incense - Avignon za 241zł
Lattafa Raghba zestaw za 69zł
Coś tam pewnie jeszcze ciekawego się znajdzie.
#perfumy
Le Couvent są w śmiesznych cenach, ale wybór skromny. Myślę czy nie capnąć czegoś, czego jeszcze nie znam, ale głównie zostały zapachy skręcające w stronę damską
Miller et Bertaux Study No. 23 - 234,85zł - mówcie co chcecie, ale kompozycyjnie ten kadzidlak stoi poziom wyżej niż Casbah
Xerjoff Casamorati 30ml poniżej 300, jeśli ktoś lubi małe urocze flakony
Liquides Imaginaires
@dundee: black sea już wykupione. Mogłem brać zanim podzieliłem się linkiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)