Wpis z mikrobloga

Macie jakieś plany dotyczące posiadania własnego potomstwa?. Z wiekiem coraz bardziej o tym myślę(23 lata), szczególnie kiedy ciocia zostawia mi dzieciaki. Fajne takie, jakby by to ty, ale mniejszy/mniejsza(XD). A twoje podejście do życia, ma duży wpływ na jego własne.
#pytaniedoniebieskichpaskow #dzieci #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #rodzice #rodzina #feels
SaintWykopek - Macie jakieś plany dotyczące posiadania własnego potomstwa?. Z wiekiem...

źródło: comment_1669230814oY3zZ7VabL5GSQDfN8WdZt.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • 0
@wiera87 Nie no, kuzynki miały miesiące, a ja normalnie zmieniałem pieluchę, każdy był kiedyś dzieckiem. Wiem że te piewsze lata to brak snu i nerwy, ale jak mi się przynajmniej na ten moment wydaje, z dobrą kobieta obok i z tym bym sobie poradził. Lubię spędzać czas z dziećmi, człowiek wyciąga z siebie ogrom energii, własnego czasu i takiego zwykłego uśmiechu, wierząc że coś z tego wyrośnie XD.
  • Odpowiedz
  • 0
w porządku jestęś @cynamonowazaslona

Dziękuję. Ech, gdyby nie problem z apatią, prawem jazdy, nostalgiczne ataki i taka.. powiedzmy aspołeczność, to już dawno wyszedłbym z wykopu robiąc Oski rzeczy. Mam ogromną rodzinę, duża część imprezuje, ale przez moje depresyjne gadanie, przede wszystkim przez brak prawka traktują mnie gorzej. Po prawku to bez żartów miałbym wszędzie znajomych. Kuzynów dużo, dziadkowie przy kasie(różowe na sąsiednich wsiach, myślą że skoro oni to ja też - XD).
  • Odpowiedz
  • 0
@cynamonowazaslona Przepraszam cię, miałem tylko dać plusa, trzy piwa weszły(gdzie antydepresanty w organizmie) i feelsy mnie złapały. W styczniu 24 lata, gdzie nigdy w związku nie byłem XD. Tu( wieś na #podkarpackie) jak busy jeżdżą 2,3 razy na dzień, to dobrze jest, są dni kiedy w ogóle nie jeżdżą. Julki związują się z typami dla byle wożenia ich do McDonalda czy koleżanek. W Krakowie byłem traktowany jak normalny chłop, tutaj jakbym
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@SaintWykopek:
Mam wrażenie, że nie da się nie lubić dzieci. Ewolucja o to zadbała. Przebywanie z takim szkrabem jest przyjemne, a to dlatego, że jak jest zły, wesoły, smutny, to na całego, nie ma hamulców i filtrów. Ta szczerość jest bardzo odświeżająca.
Myślę, że jak ktoś mówi, że nie lubi dzieci, to ma na myśli że nieswojo się przy nich czuje. Bo jednak to są takie emocjonalne ludziki, a przez to
  • Odpowiedz