Aktywne Wpisy
#kononowicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z Sądu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zgadniecie kto jest nowym właścicielem działki na ul. Szkolnej (od narca 2024)
Uuroboros +7
Takie obrzydliwe a jednocześnie nie przemyślenie.
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
Odkąd zacząłem nie tylko podcierać ale i myć tyłek po dwójeczce nie rozumiem jak mogłem tego wcześniej nie robić i chodzić z brudnym tyłkiem. To żeby myć tyłek po toalecie powinno być nauczane już w podstawówce, dlaczego nikt o tym nie uczy?!
#pytaniedoniebieskichpaskow #dzieci #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #rodzice #rodzina #feels
Komentarz usunięty przez moderatora
@cynamonowazaslona Rozwiń to
@AlexanderShulgin A genów nie chcesz przekazać? XD
Dziękuję. Ech, gdyby nie problem z apatią, prawem jazdy, nostalgiczne ataki i taka.. powiedzmy aspołeczność, to już dawno wyszedłbym z wykopu robiąc Oski rzeczy. Mam ogromną rodzinę, duża część imprezuje, ale przez moje depresyjne gadanie, przede wszystkim przez brak prawka traktują mnie gorzej. Po prawku to bez żartów miałbym wszędzie znajomych. Kuzynów dużo, dziadkowie przy kasie(różowe na sąsiednich wsiach, myślą że skoro oni to ja też - XD).
Mam wrażenie, że nie da się nie lubić dzieci. Ewolucja o to zadbała. Przebywanie z takim szkrabem jest przyjemne, a to dlatego, że jak jest zły, wesoły, smutny, to na całego, nie ma hamulców i filtrów. Ta szczerość jest bardzo odświeżająca.
Myślę, że jak ktoś mówi, że nie lubi dzieci, to ma na myśli że nieswojo się przy nich czuje. Bo jednak to są takie emocjonalne ludziki, a przez to