Wydaje mi się czy z paczkomatów zniknęła strefa ułatwionego dostępu? Już w drugiej przesyłce nie mam tej opcji ( ͡°ʖ̯͡°) #paczkomaty #kiciochpyta #inpost
@kicioch: nawet nie wiedziałem że jest taka funkcja. Akurat ostatnio mialem do odebrania coś, i okazało się że wysłali w takim pudle że mieści się w tej największej skrytce na górze. I tak mi właśnie przyszło do głowy że ktoś niższy by tego nie wuja nie wyciągnął. A byłem w paczkomacie po 22, że nawet nikt by nie pomógł.
@kicioch: ta opcja pojawia się kiedy paczka jest na ten największą skrytkę - gabaryt C - musi to być określone na etykiecie wygenerowanej przez nadawcę. A nadawcy często lecą w #!$%@? i na wielkie paczki generują gabaryt A lub B ( ͡°͜ʖ͡°) Poza tym, jest taki okres, że kurierzy mają w #!$%@? paczek a tych skrytek gab. C jest zawsze najmniej na dole maszyny, więc
Są jakieś ładne określenie na żeńskie gonady? #!$%@? brzmi obscenicznie i nie przechodzi mi to przez gardło. Może zacznę mówić Wulgata. Trochę lepiej #seks #zwiazki
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Faktycznie nie ma tej opcji, może zależy to od paczkomatu
Akurat ostatnio mialem do odebrania coś, i okazało się że wysłali w takim pudle że mieści się w tej największej skrytce na górze.
I tak mi właśnie przyszło do głowy że ktoś niższy by tego nie wuja nie wyciągnął.
A byłem w paczkomacie po 22, że nawet nikt by nie pomógł.