Aktywne Wpisy

Caracas +27
Dzwonię po lokalnych serwisach samochodowych celem wymiany opon zimowych (tak wiem już prawie czerwiec ( ͡º ͜ʖ͡º) ).
Tu gdzie mieszkam - 220 PLN xD ok mieszkam nad morzem w małej mieścinie to zadzwonię do następnej miejscowości - Kołobrzeg
W jednym pierwszy termin poniedziałek - 180 PLN, następny serwis będę czekał 3h i cena 165 PLN, kolejny facet pyta się jakie auto i jak dowiaduje się, że
Tu gdzie mieszkam - 220 PLN xD ok mieszkam nad morzem w małej mieścinie to zadzwonię do następnej miejscowości - Kołobrzeg
W jednym pierwszy termin poniedziałek - 180 PLN, następny serwis będę czekał 3h i cena 165 PLN, kolejny facet pyta się jakie auto i jak dowiaduje się, że

Headcrab_B +88
Salon skończony (zostały tylko listy przypodłogowe, meble i oświetlenie).
Zajebiście wyglądają winyle do białych ścian i antracytowych okien. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Warto było?
@Scaven: nie trafiłem w Twój gust. Co Ty byś wybrał będąc na moim miejscu?
@bb89: tak. Dokładnie tak
@Lorenzo_Sicario: dziękuję
@AnkieterPrzegrywu: pewnie tak. Brakuje jeszcze najważniejszego - umeblowania. Wtedy już będzie jak tanie mieszkanie do wynajęcia. xD
Niech się dobrze mieszka.
Kumpel ma i poleca. W jego okolicy smog w Ch*j i filtry dają radę (ale wymienia je co 2 tygodnie). U mnie smogu nie ma i dom mam odsłonięty więc wiatr hula. Za to w niedalekiej odległości gościu hoduję
Filtry natomiast są malowydajne i trzeba co chwila zmieniać a kosztują w cholere.
Niektórzy kupuja na aliexpress i tną nożyczkami żeby trochę zaoszczędzić. W miesiącach zimowych filtr po kilku dniach nie daje już rady.
Jak sprawdzę to dam znać po której stronie jestem. :-)
Swoją drogą jaki koszt rekuperacji? Oczywiście. Ie licząc już obróbki przy gk itd.
Rekuperacja zawsze zaciągnie ci smog do domu i nic z tym nie zrobisz.
Natomiast okno możesz zamknąć i w dowol ej chwili potem uchylić.