Aktywne Wpisy

Wilczak +63
Tylko "jestem mamą mulatka" jest większą czerwoną flagą od "PALĘ DO ALKOHOLU". Po co one to piszą? XD
#tinder #p0lka #bekazpodludzi
#tinder #p0lka #bekazpodludzi

montevideo_00 +50

Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Konkurs dotyczył grzybów i zasad zbierania i bezpieczeństwa. Moja córka dostała wyróżnienie, więc pojechaliśmy na drugi koniec miasta celem odebrania nagrody. Konkurs był sponsorowany przez jakąś fundację, #sanepid i #lasypanstwowe
Przed rozdaniem nagród była pogadanka o narodowym sporcie Polaków jakim jest #grzybobranie i #grzyby
Po tym pani z sanepidu zaprezentowała pokaz slajdów swojego autorstwa, a w nim (to są autentyczne cytaty z wypowiedzi specjalisty z sanepidu do pokazywanej prezentacji):
- wszystkie grzyby z blaszkami są trujące
- wszystkie grzyby z rurkami, czyli gąbką, są jadalne
- wszystkie muchomory są trujące
- goryczak żółciowy jest trujący
- kania różni się od muchomora tym, że kania ma pierścień pod kapeluszem, a muchomor nie ma
Moje dziecko na początku było oburzone nieprawidłowościami, a później tylko się śmiało pod nosem na kolejne rewelacje
Pani się podpisała pod swoją prezentacją imieniem i nazwiskiem oraz logiem sanepidu. Zwróćcie uwagę, czym się kobieta zajmuje w instytucji i powiedzcie mi, czy jej kwalifikacje nadają się do prezentowania tematu grzybów.
jeśli oczekujesz, że w podstawówce ktoś będzie im tłumaczył każdy rodzaj grzyba i ktoś tam to zapamieta to nie wiem kto jest bardziej #!$%@?ęty
a bachora lepiej wychowaj — powinno się próbować zrozumieć, a nie wyśmiewać
@Niukron: Widać, że cię nie wychowali.( ͡° ͜ʖ ͡°)