Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

mamy podobny system wartości. Życie trochę przeciągnęło mnie po podłodze i przestałem się ..ć w tańcu. Ma to swoje plusy i minusy, aczkolwiek często jestem odbierany jako gbur :-)

@vikop-ru: No ja leko tez nie mialem. Takie byly czasy i takie bylo spoleczenstwo. Jest dokladnie tak jak piszesz. Tylko ze dzieki temu nie musimy liczyc na innych. A to duzo daje. Dla wlasnie systemu wartosci.

Ja tam nie jestem odbierany jako
@gorzki99: ostatnio odnoszę wrażenie, że tamte czasy wracają i za kilka miesięcy możemy dostać prawym sierpowym w łeb. W sumie dość mocno mnie to bawi, tym bardziej, że zamierzam spakować mandżur i szukać szczęścia w innym miejscu.
tym bardziej, że zamierzam spakować mandżur i szukać szczęścia w innym miejscu.

@vikop-ru: Mialem taki epizod. Jakos 17 lat temu. Niestety jescze europa nie miala otwartego rynku pracy i o robote bylo ciezko. Wiec wrcilem po pol roku.

Teraz juz za pozno. Tym bardziej ze mam dobra robote i sie ustawilem. Teraz juz nie do konca ma sens spadac.

Ja se rade dam. Ale obserwowac tych mlodych bedzie ciekawie. Nie wychowywali
moz3 Pan jeszcze samemu chodzić?

@Misiomin: Mozesz. Co wiecej-codziennie do roboty chodze (pomijajac wczoraj i dzisiaj bo jakos tak sie zdazylo ze na SOR wyladowalem :PP)

Ale w styczniu na narty jade :P
Stwierdzila ze nierealne bo sie juz dawno takich dziennikow nie uzywa :)

@gorzki99: cały czas używa się papierowych dzienników. Odwiedzałem ostatnio moje stare technikum i w centrum kształcenia zawodowego (miejsce gdzie uczniowie mają przedmioty praktyczne) wykorzystywane są dalej takie stare dzienniki.