Aktywne Wpisy

gustowny_dzikus +347
Odnowienie ślubu to damage control Anki bo boi się że bankomat wprowadzi limity jak w końcu się zorientuje kto jest robiony
#lewandowski #p0lka
#lewandowski #p0lka

mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po kryjomu jadam obiady u mojej mamy, bo żona nie umie albo nie chce smacznie gotować. Gotuje jakieś jednogarnkowe gówno, które mi nie smakuje. Wiele razy się z nią kłóciłem w tej sprawie, ale ona ma #!$%@?.
Przed ślubem też taka była, ale myślałem że najwyżej będziemy gotować osobno. Z tym, że teraz pracuję po 12h i jestem zbyt mocno zmęczony, żeby sobie coś upichcić po pracy szczególnie że
Po kryjomu jadam obiady u mojej mamy, bo żona nie umie albo nie chce smacznie gotować. Gotuje jakieś jednogarnkowe gówno, które mi nie smakuje. Wiele razy się z nią kłóciłem w tej sprawie, ale ona ma #!$%@?.
Przed ślubem też taka była, ale myślałem że najwyżej będziemy gotować osobno. Z tym, że teraz pracuję po 12h i jestem zbyt mocno zmęczony, żeby sobie coś upichcić po pracy szczególnie że

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Glikol_Propylenowy: tak było wysoki sądzie xD
@vikop-ru: No ja leko tez nie mialem. Takie byly czasy i takie bylo spoleczenstwo. Jest dokladnie tak jak piszesz. Tylko ze dzieki temu nie musimy liczyc na innych. A to duzo daje. Dla wlasnie systemu wartosci.
Ja tam nie jestem odbierany jako
@vikop-ru: Mialem taki epizod. Jakos 17 lat temu. Niestety jescze europa nie miala otwartego rynku pracy i o robote bylo ciezko. Wiec wrcilem po pol roku.
Teraz juz za pozno. Tym bardziej ze mam dobra robote i sie ustawilem. Teraz juz nie do konca ma sens spadac.
Ja se rade dam. Ale obserwowac tych mlodych bedzie ciekawie. Nie wychowywali
@Misiomin: Mozesz. Co wiecej-codziennie do roboty chodze (pomijajac wczoraj i dzisiaj bo jakos tak sie zdazylo ze na SOR wyladowalem :PP)
Ale w styczniu na narty jade :P
@artiom143: Czyli sie zgadza ze kandydat do zlotej lopaty :P
@gorzki99: cały czas używa się papierowych dzienników. Odwiedzałem ostatnio moje stare technikum i w centrum kształcenia zawodowego (miejsce gdzie uczniowie mają przedmioty praktyczne) wykorzystywane są dalej takie stare dzienniki.