Aktywne Wpisy

pevka +89
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
Mam 32 lat. Jestem ładna, zadbana. Zarabiam 60k miesięcznie w branży związanej z marketingiem. Cały czas spędzam przed komputerem. Jestem nieśmiała i nigdy nie byłam w związku.
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Wymagania: wysportowany, umięśniony, wygadany, inteligentny, kulturalny, przystojny.
Mało jest takich chłopów, a szukam tylko takich.
Gdzie mogę poznać przystojnego chłopa?
#tinder #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

Napisałam ostatnio, ze szykują amicus curiae do apelacji Amber.
140 ekspertów nie zgadza się z wyrokiem - prawnicy, profesorowie, naukowcy, lekarze i wiele organizacji podpisali list otwarty wspierający Amber.
Dlatego dzisiaj wrzucę nazwiska, żebyście się zesra*i ponownie xd
eksperci, a nie randomy z reddita.
Policzcie ilu profesorów prawa wsparło Amber I oznaczcie mnie jak Deppa poprze chociaż 2 xd Nie mogę się doczekać, aż sprawa zostanie ponownie założona w SN.
Nazwiska w komentarzu.
Professor, University of Oxford
Dr. Esohe Aghatise,
Executive Director, Associazione Iroko Onlus
Cheryl A. Alexander,
L.I.C.S.W., RMT Trauma Informed Psychotherapist in Private Practice Aisha Ali-Khan,
British Women’s Rights Campaigner, Women United Organisation
Sara Ahmed,
Independent Scholar, Author, “Complaint!”
Kate Amber,
PgCert, Founder, End Coercive Control USA
Dr. Adrienne Barnett,
Reader in Law, Brunel Law School, Brunel University London
Dr. Mikaila Mariel Lemonik Arthur,
Professor of Sociology, Rhode Island College
Komentarz usunięty przez autora