Wpis z mikrobloga

Tak jak przewidywałam - wykopki się zesra*y xd

Napisałam ostatnio, ze szykują amicus curiae do apelacji Amber.
140 ekspertów nie zgadza się z wyrokiem - prawnicy, profesorowie, naukowcy, lekarze i wiele organizacji podpisali list otwarty wspierający Amber
.

Dlatego dzisiaj wrzucę nazwiska, żebyście się zesra*i ponownie xd

eksperci, a nie randomy z reddita.

Policzcie ilu profesorów prawa wsparło Amber I oznaczcie mnie jak Deppa poprze chociaż 2 xd Nie mogę się doczekać, aż sprawa zostanie ponownie założona w SN.

Nazwiska w komentarzu.

Pobierz podomka - Tak jak przewidywałam - wykopki się zesra*y xd

Napisałam ostatnio, ze sz...
źródło: comment_1669047281W7z2AKVrZImgszCw0HUsuF.jpg
  • 7
Renée B. Adams, 
Professor, University of Oxford

Dr. Esohe Aghatise, 
Executive Director, Associazione Iroko Onlus

Cheryl A. Alexander, 
L.I.C.S.W., RMT Trauma Informed Psychotherapist in Private Practice

Aisha Ali-Khan, 
British Women’s Rights Campaigner, Women United Organisation 

Sara Ahmed, 
Independent Scholar, Author, “Complaint!”

Kate Amber, 
PgCert, Founder, End Coercive Control USA

Dr. Adrienne Barnett, 
Reader in Law, Brunel Law School, Brunel University London

Dr. Mikaila Mariel Lemonik Arthur, 
Professor of Sociology, Rhode Island College
@podomka: Wystarczy wpisać te POTĘŻNE ORGANIZACJE i można rzec, że jeszcze Organizacji na rzecz przemocy kobiet ziemi przasnyskiej zaraz się podpisze. A czy możesz wskazać gdzie w liście otwartym jest brak zgody z werdyktem? Bo ja tylko widzę wspieranie Amber z hejtem internetowym i masę ogólników.
@MMMMMMMMMMM: No tak, zaważyłam, ze macie problem z kojarzeniem faktów xd na liście jest wiele osób osób spoza organizacji, ale wykopek oczywiście znalazł 2 ze 140 xd „Five months ago, the verdict in the defamation trial between Johnny Depp and Amber Heard deeply concerned many professionals in the fields of intimate partner and sexual violence.” To zdanie jasno wyjaśnia, ze nie spodziewali się takiego wyroku i sa zaniepokojeni niezrozumieniem przemocy…