@skizo: a no ma partyjny trollu, bo dobrze wiesz, że u nas żadnych powtórzonych wyborów by nie było. A no i nie ma opcji by pis nie majstrował przy przyszłych wyborach.
Jedyne powtórzone głosowanie na jakie możesz liczyć to jak PiS przegrywa i trzeba zrobić reasumpcję.
@Kryspin013: przecież ten wpis gmyza to właśnie dowód na to że demokracja działa - jeden ośrodek władzy coś #!$%@?ł, drugi podał do sądu, sąd to skontrolował i wydał wyrok. pis0wcy chcą zrobić w polsce tak, żeby kontroli żadnej nie było i nikt nie mógł patrzeć władzy na ręce
@skizo to że ty masz kogoś na czarnej, to nie znaczy że ten ktoś nie widzi twoich postów na tagach itp XD
@Kryspin013: przecież ten wpis gmyza to właśnie dowód na to że demokracja działa - jeden ośrodek władzy coś #!$%@?ł, drugi podał do sądu, sąd to skontrolował i wydał wyrok.
@HrabiaTruposz: @Kryspin013: polecam wysłać wiadomość na kontakt na tego pajaca. Wielokrotne łamanie regulaminu przez tego pajaca zbyt długo uchodzi mu płazem. Gdyby jeszcze @L3stko nie zrobił mu dobrze to mielibyśmy spokoj od pisowskiego funkcjonariusza...
Fajnie w końcu posłuchać posła przy władzy który nie jest pisowskim npc i nie serwuje nijakich pierdów byle nie wyjść poza oficjalny komunikatt partii. Cieszy równie ledwo skrywany ból dupy Mazurka ( ͡º͜ʖ͡º)
Jedyne powtórzone głosowanie na jakie możesz liczyć to jak PiS przegrywa i trzeba zrobić reasumpcję.
#bekazpisu #prawackalogika #bekazprawakow #skizo #neuropa #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@skizo: Znowu odpisujesz bez wołania mnie tchórzu xD
Argumenty jak zawsze "w temacie", bo nie masz jak inaczej się wybronić xD
Geniuszu, ja nie mam cię na czarnej - dlatego tu możesz odpisywać. Widzę twoje wpisy z
@skizo to że ty masz kogoś na czarnej, to nie znaczy że ten ktoś nie widzi twoich postów na tagach itp XD
@Bujak: uważaj bo partyjniak to załapie xD
@Bujak: jak on nawet tego nie potrafi załapać xD
Komentarz usunięty przez autora
@HrabiaTruposz: